Повезане вести

Кирјос је незаустављив: Пет сетова, луд меч, Ник у четвртфиналу Вимблдона

Кирјос је незаустављив: Пет сетова, луд меч, Ник у четвртфиналу Вимблдона

Нова 04.07.2022
Овакав Кирјос је опасан по све ривале на АТП туру. Аустралијски тенисер Ник Кирјос пласирао се у четвртфинале Вимблдона победом над америчким играчем Брендоном Накашимом у пет сетова 4:6, 6:4, 7:6 (2), 3:6, 6:2. Кирјос је на… »
Ђоковић причао о лудом мечу Циципаса и Кирјоса: Ник је био уз мене када ми је било најтеже – Циципас вајда схвата да је…

Ђоковић причао о лудом мечу Циципаса и Кирјоса: Ник је био уз мене када ми је било најтеже – Циципас вајда схвата да је…

Хот спорт 04.07.2022
Тај сусрет подсетио је на Новаково избацивање са УС опена. Српски тенисер Новак Ђоковић, тренутно се спрема за сусрет четвртфинала Вимблдона, где ће одмерити снаге са Јаником Синером, који је у полуфиналу био бољи од Карлоса… »
Ђоковић: Хвала Кирјосу на подршци, он није лош за тенис

Ђоковић: Хвала Кирјосу на подршци, он није лош за тенис

Дневник 04.07.2022
ЛОНДОН: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да је захвалан аустралијском колеги Нику Кирјосу, који га је једини подржао почетком године када је пролазио кроз тешке тренутке у Аустралији, из које је на крају… »
ФОТО Синер се спрема за Ђоковића, тренирали у исто време на истим теренима

ФОТО Синер се спрема за Ђоковића, тренирали у исто време на истим теренима

Нова 04.07.2022
Италијан се спрема за велики окршај. Јаник Синер одиграо је феноменалан меч у осмини финала Вимблдона и савладао фаворизованог Карлоса Алкараза 6:1, 6:4, 6:7, 6:3. Сјајни Италијан тако је изборио прилику да изађе на мегдан Новаку… »
Новак: Оно што се мени десило на УСО умало се догодило Циципасу

Новак: Оно што се мени десило на УСО умало се догодило Циципасу

Н1 Инфо 04.07.2022
Цео тениски свет подигао се на ноге после меча Ника Кирјоса са Стефаносом Циципасом – свако има своје мишљење о ономе што се дешавало на мечу и после њега, а оцене се крећу од „срамота“ до „то је феноменално за тенис“. Ако сте… »
Новак: Кирјос ме подржао кад је било најтеже, аутентичан је

Новак: Кирјос ме подржао кад је било најтеже, аутентичан је

Спорт клуб 04.07.2022
Цео тениски свет подигао се на ноге после меча Ника Кирјоса са Стефаносом Циципасом – свако има своје мишљење о ономе што се дешавало на мечу и после њега, а оцене се крећу од „срамота“ до „то је феноменално за тенис“. Ако сте… »
Ђоковић о хаосу Кирјоса и Циципаса: Причам као неко ко је био дисквалификован

Ђоковић о хаосу Кирјоса и Циципаса: Причам као неко ко је био дисквалификован

Нова 04.07.2022
Имао је трећи тенисер планете шта да каже о сусрету који је привукао убедљиво највише пажње до сада у Лондону. Новак Ђоковић се пласирао по 13. пут у четвртфинале Вимблдона након тријумфа против Тима ван Рајтховена са 6:2, 4:6… »
Стефан права звезда Вимблдона: Новак вежба док син све контролише ФОТО

Стефан права звезда Вимблдона: Новак вежба док син све контролише ФОТО

Нова 04.07.2022
Ђоковић се увелико спрема за четвртфинале. Новак Ђоковић успешно је пребродио препреку у осмини финала Вимблдона и савладао холандску сензацију Тима Ван Рајтховена са 6:2, 4:6, 6:1, 6:2. Сада је увелико започео припреме за меч… »

Вести дана »