Povezane vesti

Nina Badrić: Žene hoće da budu kao Kim Kardašijan, a meni je lepša Konstrakta

Nina Badrić: Žene hoće da budu kao Kim Kardašijan, a meni je lepša Konstrakta

Nova 04.07.2022
Pevačica Nina Badrić godinama krije od javnosti detalje o svom privatnom životu. Lepa pevačica i nakon karijere duže od dve decenije uspela je da ostane bez skandala iza sebe. Ona tvrdi da je uspela da održi vedar duh koji je prati kroz život. „Duh mi je… »
Brak nije samo papir, treba dobro razmisliti! Nina Badrić iskreno o ljubavnom životu, suzama i estetskim korekcijama!

Brak nije samo papir, treba dobro razmisliti! Nina Badrić iskreno o ljubavnom životu, suzama i estetskim korekcijama!

Kurir 04.07.2022
Pevačica Nina Badrić godinama je gradila karijeru bez skandala već isključivo sa pesmama koje su joj otvarale vrata i gurale je ka muzičkom vrhu bivše Juge. Uvek ste nasmejani, pozitivni. Koliko vam je to bio pokretač i u najtežim životnim momentima? -… »
Ne brinite, zvoniće zvona: Nina Badrić iskreno o udaji

Ne brinite, zvoniće zvona: Nina Badrić iskreno o udaji

Večernje novosti 04.07.2022
PEVAČICA Nina Badrić godinama je gradila karijeru bez skandala, isključivo pesmama koje su joj otvarale vrata i gurale je ka muzičkom vrhu bivše Jugoslavije. Foto: Printskrin Instagram Poznata je kao izvođač balada, a u intervjuu za " Blic" rekla je uz… »

Vesti dana »