Povezane vesti
Doveli ste mi seljaka iz medveđe, da li ste normalni? Mlada pobesnela pred kamerama: Ja sam gradska riba! Cepam ugovor!
Mondo 04.07.2022
Učesnica emisije "Brak na neviđeno" Gordana Anđelković napravila je pravu dramu pred kamerama u jednoj epizodi koja je emitovana prošle sezone. Učesnica emisije "Brak na neviđeno" Gordana Anđelković napravila je pravu dramu pred kamerama u jednoj epizodi… »
Da li ste normalni, j*bote?! Mlada napravila skandal usred emisije: Gradskoj ribi doveli ste seljaka iz Medveđe! Cepam ugovor!
Kurir 04.07.2022
Gordana Anđelković napravila je pravu dramu u emisiji Brak na neviđeno, koja je emitivana prošle sezone, kada nije želela da se uda za gospodina kog su joj "namestili". Učesnica ovog šoua bila je uvređena kada se pojavio muškarac koji joj se nimalo nije… »
Vesti dana »
U ruševinama zgrade u centru Atine pronađena tela šestoro stradalih: Još uvek se ne zna uzrok eksplozije
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
U biračkom spisku više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Nedeljnik pre 7 satijoš 10 povezanih
Šta su dogovorili Si Đinping i Tramp: Osam tačaka koje menjaju odnose Kine i SAD
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
Pričalo se da je u vili Milana Panića snimana čuvena "Dinastija": Godinama je ova raskošna nekretnina intrigirala javnost, evo u kakvom luksuzu je uživao
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
RIK proglasio izborne liste "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" i "Ćale, ovo je za tebe"
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 23 povezane