Повезане вести
Ђоковић: Разговарао сам са својим одразом у огледалу
Вести онлине 05.07.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић сумирао је утиске након што је постао први полуфиналиста овогодишњег издања Вимблдона. Меч са Јаником Синером је трајао три сата и 40 минута, а трећи рекет света је победу однео након што је био у… »
"Стварно сам то урадио тамо!" Новак Ђоковић открио шта се дешавало у свлачионици пред чудесни преокрет против Синера
Вечерње новости 05.07.2022
НОВАК Ђоковић је на драматичан начин пребродио четвртфинале Вимблдона, па и не чуди његова реакција. ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, Ђоковић је у спектакуларном мечу савладао Јаника Синера и прошао у полуфинале Вимблдона, а одмах по… »
"Уморан сам да причам о свом телу": Надал није желео да одговори на питање у вези са повредом
ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал у четвртак се пласирао у четвртфинале Вимблдона, у ком ће играти против Тејлора Фрица. ФОТО: Тањуг/АП Шпански тенисер је рекао да је уморан од сталних питања о стању његовог тела и повреда које су… »
Надала разбеснело питање новинара: ‘Уморан сам више од тих прича’
Хот спорт 05.07.2022
Шпанца је разбеснело новинарско питање. Рафаел Надал, шпански тенисер, савладао је Холанђанина Ботика ван де Зандшлупа резултатом 6:4, 6:2, 7:6 у омини финала Вимблдона. Пред њим је окршај са Тејлором Фрицом, али се после меча… »
Надал сигурно до четвртфинала Вимблдона
Политика 05.07.2022
Четврти тенисер света Шпанац Рафаел Надал пласирао се весиноћ у четвртфинале Вимблдона, пошто је савладао у три сета Холанђанина Ботика Ван Де Зандшулпа 6:4, 6:2, 7:6.Надал је до победе над Холанђанином, 25. на АТП листи, стигао… »
За њега правила не важе: Ник Кирјос крши прописе и поручује - "Радим оно шта желим"
АУСТРАЛИЈСКИ тенисер Ник Кирјос након више од седам година поново је међу четвртфиналистима на гренд слем турниру, а осам година му је требало да опет уђе међу осам најбољих на Вимблдону, што је искористио да поново дође у… »
Надал се изнервирао и одбрусио новинару: Уморан сам више од тих прича
Нова 05.07.2022
Надалу доста истих прича. Рафаел Надал је у осмини финала успео да савлада неугодног Холанђанина Ботика ван де Зандшлупа резултатом 6:4, 6:2, 7:6 и чека га окршај са Тејлором Фрицом, али се после меча изнервирао због једног… »
Кирјос поново правио шоу на конференцији: Вукли су ме из паба у 4 ујутру како бих играо са Надалом! (видео)
Хот спорт 05.07.2022
Прошао је у четвртфинале. Аустралијски тенисер Ник Кирјос, пласирао се у четвртфинале Вимблдона, након 5 сетова и победе над Накашимом, а потом је у свом стилу на конференцији за медије направио шоу. Он је за почетак истакао да… »
Надал игра са човеком који је прекинуо његов низ: Шта друго да очекујемо
Нова 05.07.2022
Надал спреман за велики изазов. Најбољи шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је да очекује тежак меч против Американца Тејлора Фрица у четвртфиналу Вимблдона. Надал је синоћ у осмини финала победио Холанђанина Ботика ван де… »
Надал не престаје да кука: Лепо је бити у четвртфиналу, поготово због свега што се десило
Најбољи шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је да очекује тежак меч против Американца Тејлора Фрица у четвртфиналу Вимблдона, преноси "Јуроспорт". ФОТО: Тањуг/АП Надал је синоћ у осмини финала победио Холанђанина Ботика ван де… »
Кирјос открио мрачне тајне: Извлачили су ме из паба да играм са Надалом
Нова 05.07.2022
После велике победе причао о тешким временима. Ник Кирјос наставља са сјајним играма на Вимблдону пошто је након велике борбе савладао Накашиму са 4:6, 6:4, 7:6, 3:6, 6:2 и пласирао се у четвртфинале. Кирјос ће против Кристијана… »
Крунићева и Ћаћић без четвртфинала Вимблдона
Нова 05.07.2022
Тежак пораз за српски пар. Александра Крунић и Никола Ћаћић нису успели да се пласирају у четвртфинале Вимблдона, пошто су поражени од летонско-колумбијског пара Јелена Остапенко и Роберт Фарах са 2:0, по сетовима 7:6, 6:4. У… »
Какав Надал? Страшан! Рафа и падао, и викао, али самлео ривала и прошао у четвртфинале Вимблдона
Вечерње новости 04.07.2022
РАФАЕЛ Надал се на импресиван начин пласирао у четвртфинале Вимблдона. ФОТО: Тањуг/АП Играјући против 25. са АТП листе, Ботика ван де Зандшулпа из Холандије, Шпанац је показао сав свој тениски раскош, декласирајући поменутог 21… »
Крај за српски пар: Ћаћић и Крунићева испали са Вимблдона
Вечерње новости 04.07.2022
СРПСКИ тенисер Никола Ћаћић и најбоље рангирана српска тенисерка Александра Крунић елиминисани су у осмини финала Вимблдона у конкуренцији мешовитих парова. Фото: Н. Параушић Ћаћић и Крунићева поражени су данас на теренима… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: САД нису дозволиле НИС-у да настави са радом
Бизнис.рс пре 4 минутајош 59 повезаних
Дијана Хрка поново примљена у болницу, огласила се здравствена установа
Блиц пре 1 сатјош 24 повезане
Дијана Хрка 14. дан штрајкује глађу, ветерани кажу - њено стање непромењено
Глас Зајечара пре 5 сатијош 9 повезаних
Америка продужила Лукоилу лиценцу за пословање: Одмах се огласили, одредили су нови датум истека трансакција
Мондо пре 8 сатијош 13 повезаних
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 2 сатајош 26 повезаних