Povezane vesti

Stiže nevreme u Srbiju! Evo gde će prvo udariti: Očekuju nas olujni vetrovi, pljuskovi i grad!

Kurir 05.07.2022
U drugom delu dana, u većem delu naše zemlje očekuje se pojava jakih pljuskova sa velikom količinom padavina za kratko vreme, grad, jak i olujni vetar, sa najvećom verovatnoćom na severu, zapadu i jugozapadu Srbije, upozorava RHMZ. Od sredine dana… »

Srbiji preti potop: Pljuskovi posle tropskih vrućina, za samo 24 sata pašće količina kiše predviđena za pola meseca!

Kurir 05.07.2022
Nakon tropskih dana, u petak se, prema upozorenju Republičkog hitrometeorološkog zavoda (RHMZ), očekuju obilne padavine. "U petak se na području južne i istočne Srbije očekuju obilne padavine sa količinom od 20 do 40 milimetara za 24 sata, lokalno… »

Jak pljusak, snažan vetar i grmljavina: Nevreme se obrušilo na Beograd, grad "tukao" Smederevo

Telegraf 05.07.2022
Lokalno se očekuju obilne padavine, grad, jak i olujni vetar. U okolini Smedereva, tačnije u selu Drugovac, danas je pao grad. Jako nevreme stuštilo se ovog poslepodneva i na Beograd. Tokom večeri očekuje se nestabilno vreme sa pljuskovima i… »

RHMZ opet upozorio: Za 24 sata pašće kiše koliko padne za pola meseca

B92 05.07.2022
Nakon niza tropskih dana u Srbiji, u petak se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), očekuju obilne padavine. "U petak se na području južne i istočne Srbije očekuju obilne padavine sa količinom od 20 do 40 milimetara za 24… »

Novo upozorenje RHMZ: Prete obilne padavine! Za samo 24 sata sručiće se kiše koliko padne za pola meseca, evo koji je dan…

Blic 05.07.2022
Nakon niza tropskih dana, krajem nedelje se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), očekuju obilne padavine. "U petak se na području južne i istočne Srbije očekuju obilne padavine sa količinom od 20 do 40 milimetara za 24… »

Vreo dan pred nama - 38 danas! Ima i dobrih vesti, uveče stiže rashlađenje - Evo kada nas očekuje veliki pad temperature

Mondo 05.07.2022
U Srbiji će u utorak biti veoma toplo, sa minimalnom temperaturom od 17°C do 24°C, a maksimalna će se kretati od 34°C do 38°C. Uveče se u većem delu zemlje očekuju pljuskovi sa grmljavinom. U Srbiji će u utorak biti veoma toplo, sa minimalnom… »

Ujutru vruće, krajem dana pljuskovi

Dnevnik 05.07.2022
​​​​​​​NOVI SAD: Vrućina i sunčano, a popodne dolazi do razvoja oblaka koji će usloviti pljuskove s grmljavinom. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadni. Minimalna temperatura 21, a maksimalna 35 stepeni. VOJVODINA: Vrućina i… »

Vesti dana »