Povezane vesti

Ana ismevala milicu zbog južnjačkog naglaska! Pavlovićeva joj sada javno uzvratila, evo kako je potkačila paraćinku…

Kurir 05.07.2022
Pevačice Milica Pavlović i Ana Nikolić nedeljama unazad putem medija ratuju zbog pesme "Provereno", a prepucavanju po svemu sudeći - nema kraja. Naime, Ana Nikolić je, nakon što je video porukom poručila mlađoj koleginici da je se "mane"… »

"Kome d' uzmu pesmu? Neće to da može" - Ana Nikolić ismejala naglasak Milice Pavlović, pevačica odmah uzvratila udarac!

Mondo 05.07.2022
Bura koja je nastala oko pesme "Provereno" se ne stišava. Bura koja je nastala oko pesme "Provereno" se ne stišava. Pevačice Milica Pavlović i Ana Nikolić našle su se u centru skandala zbog pomenute numere koja se našla na Miličinom albumu, a… »

Paraćinka ismeva Leskovčanku: Ana Nikolić se sprda sa poreklom Milice Pavlović

Nova 05.07.2022
Afera "Provereno" ne jenjava. Pevačice Milica Pavlović i Ana Nikolić već neko vreme su na ratnoj nozi. Pesma “Provereno” koja se našla na albumu Milice Pavlović u rekordnom roku postala je veliki hit, a nakon samo nekoliko dana pojavio se demo… »

Kome d' uzmu pesmu? Neće to da može tako! Možda u Bunibrod: Ana Nikolić ismeva govor Milice Pavlović! Njoj do šale…

Kurir 05.07.2022
Koleginice Milica Pavlović (30) i Ana Nikolić (43) dugo neće zakopati ratne sekire zbog afere "Provereno", a njihov odnos posle nakon nove izjave Paraćinke biće još zategnutiji. Naime, Ana Nikolić je, nakon što je video porukom poručila… »

Ana Nikolić ismeva govor Milice Pavlović: Udara nisko: "Možda u Bunibrodu može tako, kod nas ne"

Blic 05.07.2022
Odnos između pevačica Milice Pavlović (30) i Ane Nikolić (43) sve je zategnutiji, a skandalozna Paraćinka sad je povukla novi potez o kom će se zasigurno pričati. Naime, Ana Nikolić je, nakon što je video porukom poručila koleginici da je se… »

Vesti dana »