Повезане вести

"Не бојим се хулигана": Након великог скандала и упада навијача у клуб, огласио се и нови тренер о својој будућности

"Не бојим се хулигана": Након великог скандала и упада навијача у клуб, огласио се и нови тренер о својој будућности

Вечерње новости 05.07.2022
ПРЕДСТАВЉАЊЕ Алберта Ријере као новог тренера фудбалера љубљанске Олимпије и наследника Роберта Просинечког прекинуто је јуче одмах на почетку упадом хулигана са фантомкама. "Грин Драгонси" ушли су на почетак конференције за… »
Навијачи Олимпије стали на Робијеву страну - Нови тренер протеран!

Навијачи Олимпије стали на Робијеву страну - Нови тренер протеран!

Спортске.нет 05.07.2022
Сукоб између сада већ бившег тренера Олимпије из Љубљане Роберта Просинечког са управом словеначког клуба недавно се завршио отказом хрватског стручњака, али скандалима нема краја. Љубљанчани су довели новог тренера, Шпанца… »
Хулигани прекинули званично представљање новог тренера љубљанске Олимпије (ВИДЕО)

Хулигани прекинули званично представљање новог тренера љубљанске Олимпије (ВИДЕО)

Данас 05.07.2022
Навијачи Олимпије упали су на конференцију за медије на којој је предствљен нови тренер клуба из Љубљане Алберт Ријера и поручили му да поднесе оставку. Ријера је на клупи словеначког прволигаша заменио Роберта Просинечког… »
Поново хаос у Љубљани: Навијачи Олимпије избацили новог тренера са конференције за медије – желе Просинечког назад! (видео)…

Поново хаос у Љубљани: Навијачи Олимпије избацили новог тренера са конференције за медије – желе Просинечког назад! (видео)…

Хот спорт 05.07.2022
Нису му пружили подршку. Након што је Роберт Просинечки отишао из љубљанске Олимпије, клуб је брзо реаговао и пронашао његову замену. У питању је Алберт Риера прослављени фудбалер, који је током играчке каријере наступао за… »
"Ово што сам доживео у Словенији, нисам нигде!" о скандалу у Љубљани бруји цела Европа: Чуо сам да је због Робија...

"Ово што сам доживео у Словенији, нисам нигде!" о скандалу у Љубљани бруји цела Европа: Чуо сам да је због Робија...

Мондо 05.07.2022
Тренер кога су навијачи Олимпије отерали са конференције за медије огласио се и испричао своју верзију догађаја. Тренер кога су навијачи Олимпије отерали са конференције за медије огласио се и испричао своју верзију догађаја… »
Невиђен хаос: Хулигани са фантомкама упали у клуб и отерали тренера (видео)

Невиђен хаос: Хулигани са фантомкама упали у клуб и отерали тренера (видео)

Вечерње новости 04.07.2022
ЛЕГЕНДАРНИ Алберт Ријера данас је именован за новог тренера фудбалера љубљанске Олимпије. Фото: Принтскрин/Твиттер/@СпортсЦентер Ријера који је љубитељима фудбала познат као играч Ливерпула, а донедавно је обављао функцију… »

Вести дана »