Povezane vesti
Zorana iz krnjače ujeo zaraženi komarac Počelo sa ranicom na nosu a onda saznao da ima opasni virus: Nisam mogao balon da…
Kurir 05.07.2022
Zoran Andrejić iz naselja Krnjača u Beogradu se pre tri godine borio sa groznicom Zapadnog Nila. - Pokušao sam da podignem balon sa pet litra vode, nisam mogao da ga prinesem ustima... Najmanje 20 dana je trajalo, dok se postepeno nisam vratio u normalu… »
Zorana je ujeo zaraženi komarac, imao je ranicu: "Zbog virusa Zapadnog Nila nisam mogao balon da podignem"
Telegraf 05.07.2022
Od tada je alergičan na ujed insekata. - Pokušao sam da podignem balon sa 5 litra vode, nisam mogao da ga prinesem ustima... Najmanje 20 dana je trajalo, dok se postepeno nisam vratio u normalu. Ovim rečima Zoran Andrejić iz naselja Krnjača u Beogradu… »
Vesti dana »

Blokiran sud u Novom Sadu, zaposleni ulaze iza kordona policije, priveden Radivoj Jovović
Beta pre 42 minutajoš 28 povezanih

Kremlj: Tramp pozvao Putina; Zelenski: Pregovori Ukrajine, Rusije i SAD treba da se održe bez preduslova
RTS pre 12 minutajoš 75 povezanih

Vučić pred razlupanim SNS prostorijama – “Aca Srbin” izviždan u Cvijićevoj
Luftika pre 1 satjoš 19 povezanih

"Pozvao sam predsednika Putina..." Tramp se oglasio posle sastanka sa Zelenskim i evropskim liderima
Večernje novosti pre 8 satijoš 19 povezanih