Povezane vesti
Dodik: Ako moram – biram Republiku Srpsku i baš me briga za Evropu, neću kapitulirati u Briselu
Sputnik 05.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da se ne može desiti da kapitulira u Briselu i ukazao da stranci kroz priču o evropskom putu BiH hoće da je učine unitarnom zemljom. "Ako mene teraš da biram između toga da ostane Republika Srpska i… »
Dodik: Ne može se desiti da kapituliram u Briselu
Vesti online 05.07.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da se ne može desiti da kapitulira u Briselu i ukazao da stranci kroz priču o evropskom putu BiH hoće da je naprave unitarnom zemljom. – Ako mene teraš da biram između toga da ostane Republika Srpska i… »
Vesti dana »
"Evropom sada upravlja Nemačka ratna trojka!" Orban se obrušio na Brisel: Naši unuci će platiti cenu
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Posle Putina, Tramp pozvao i Evropsku komisiju da bude član Odbora za mir: Iz EU nisu rekli da li je poziv prihvaćen
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski: Rusija sprema novi masovni napad; Moskva: Kijev odlaže razmenu zarobljnika
RTS pre 6 minutajoš 1 povezana
Danas je slava i praznik: Proslavljamo Sv. Jovana Krstitelja, a ove običaje bi trebalo da ispoštujete
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane