Povezane vesti
Na mrežama objavljivao jezive scene nasilja: "Moram samo to da uradim, to je moja sudbina...": Otkriveni detalji o krvniku iz…
Blic 05.07.2022
Robert Bobi Krimo, koji je osumnjičen da je ubio šest osoba u masovnoj pucnjavi na paradi povodom Dana nezavisnosti, ranije je na jednoj mreži objavljivao video zapise koje je sam pravio, a koji sadrže animirane scene nasilja korišćenjem oružja. U… »
"Moram samo to da uradim, to je moja sudbina": Napadač iz Čikaga na mrežama objavljivao jezive scene nasilja
Telegraf 05.07.2022
Na profilnoj fotografiji na Fejsbuku nalazi se Krimo koji nosi kacigu koja ima nosač za kameru, ima masku preko lica i jaknu. Robert Bobi Krimo, koji je osumnjičen da je ubio šest osoba u masovnoj pucnjavi na paradi povodom Dana nezavisnosti, ranije je… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije raspravljaju o predlogu budžeta za 2025, sednica počela minutom ćutanja
NIN pre 13 minutajoš 45 povezanih
Teretni avion pao na zgradu kod aerodroma u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
RTS pre 1 satjoš 23 povezane
Proruski kandidat vodi u prvom krugu predsedničkih izbora u Rumuniji
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih
Ninić: Krivična prijava protiv policajaca koji su krvnički pretukli Iliju Kostića
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih
Štrajk prosvetara se nastavlja danas u obrazovnim ustanovama pet školskih uprava
Beta pre 3 satajoš 14 povezanih