Povezane vesti
Ubica maskiran u ženu danima pratio Šakovića po Budvi! Kamere otkrivaju kretanje egzekutora, evo šta mu je sve pronađeno u…
Kurir 05.07.2022
Analizom snimaka nadzornih kamera postavljenih na više objekata u Budvi inspektori utvrdili kretanje egzekutora u noći ubistva. Ubica Milića Minje Šakovića pratio ga po Budvi danima početkom juna maskiran u ženu, saznaju Vijesti. Analizom snimaka… »
Pucač iz Budve glumio ženu, pa ubio šefa škaljaraca: Našli mu periku u stanu
Nova 05.07.2022
Ubica Milića Minje Šakovića oblačio se i maskirao u ženu dok ga je početkom juna danima pratio i nadgledao u Budvi, saznaju “Vijesti”. Analizom snimaka nadzornih kamera postavljenih na više objekata u Budvi, inspektori su utvrdili kretanje egzekutora i u… »
Ubica Šakovića bio maskiran u ženu: Novi detalji istrage ubistva člana škaljarskog klana koje je uznemirilo Budvu
Srbija danas 05.07.2022
Ubica Milića Minje Šakovića oblačio se i maskirao u ženu dok ga je početkom juna danima pratio i nadgledao u Budvi, saznaju "Vijesti". Analizom snimaka nadzornih kamera postavljenih na više objekata u Budvi, inspektori su utvrdili kretanje egzekutora i u… »
Maskiran u ženu pratio Šakovića, pronađen kačket koji je nosio ubica: Detalji iz istrage ubistva škaljarca
Telegraf 05.07.2022
Analizom snimaka nadzornih kamera postavljenih na više objekata u Budvi inspektori utvrdili kretanje egzekutora u noći ubistva. U stanu, koji je koristio ubica, istražitelji pronašli žensku periku, više hirurških rukavica, patike, opuške... Ubica Milića… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje za žrtve u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Sveće, cveće i 16 minuta tišine (foto, video)
Blic pre 46 minutajoš 58 povezanih

Građani Leskovca lepljenjem umrlica odali poštu za 16 žrtava iz Novog Sada
Jugmedia pre 41 minutajoš 48 povezanih

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 31 minutajoš 23 povezane