Повезане вести
Супруга председника Хрватске тражила да се њиховом сину оцене из четворки промене у петице
Политика 05.07.2022
ЗАГРЕБ – Хрватско Министарство науке и просвете покренуло је инспекцијски поступак у школи коју похађа син председника Хрватске Зорана Милановића, а након што је његова супруга, како тврди „Јутарњи лист” вршила притисак на… »
Фућкаш петице, зезаће га у клубу због тога што је штребер: Милановић после мејла супруге школи њиховог сина
Курир 05.07.2022
Хрватски председник прокоментарисао је писмо које је његова супруга послала у школу њиховог сина. Сања Мусић Милановић нашла се у вртлогу скандала када се сазнало, а Јутарњи листи објавио, да је прва дама Хрватске извршила је… »
Супруга хрватског председника у средишту "афере 5,00", Милановић: Да је то мени мама направила ја бих полудео
Еуроневс 05.07.2022
Хрватско Министарство науке и просвете покренуло је инспекцијски поступак у школи коју похађа син председника Хрватске Зорана Милановића, након што је његова супруга, како тврди "Јутарњи лист", вршила притисак на директорку да… »
Милановић о преправљању оцена његовом сину: Мама је мама, а ја то не бих урадио
Вечерње новости 05.07.2022
НАКОН што су хрватски медији објавили да је сину Зорана Милановића, након што је његова супруга Сања упутила мејл школи, четворка из математике претворена у петицу, огласио се и сам председник. Фото: ЕПА/ Георги Лицовски -… »
Милановић: Да је моја мама послала мејл школи ја бих полудео, али мама је мама
Н1 Инфо 05.07.2022
Председник Хрватске Зоран Милановиц́ борави у Вуковару, где је коментарисао медијске написе о мејлу које је његова супруга Сања Мусиц́ Милановиц́ упутила школи коју похађа њихов син. Према писању Јутарњег листа, она је… »
Скандал супруге Зорана Милановића: У школи млађег сина тражила да му закључе две петице уместо четворки
Вечерње новости 04.07.2022
САЊА Мусић Милановић, супруга хрватског председника Зорана Милановића, нашла се у вртлогу скандала када се сазнало да је прва дама Хрватске извршила је притисак на директорку загребачке Класичне гимназије Здравку Мартинић-Јерчић… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 13 минутајош 32 повезане
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз минималне промене курса динара према евру
Наслови.аи пре 8 минутајош 33 повезане
Подлегла повредама: На њу је налетео камион, возач је побегао, али је недуго касније приведен
Ало пре 2 сатајош 26 повезаних
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 48 минутајош 30 повезаних