Povezane vesti
Supruga predsednika Hrvatske tražila da se njihovom sinu ocene iz četvorki promene u petice
Politika 05.07.2022
ZAGREB – Hrvatsko Ministarstvo nauke i prosvete pokrenulo je inspekcijski postupak u školi koju pohađa sin predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, a nakon što je njegova supruga, kako tvrdi „Jutarnji list” vršila pritisak na direktora da se njihovom sinu… »
Fućkaš petice, zezaće ga u klubu zbog toga što je štreber: Milanović posle mejla supruge školi njihovog sina
Kurir 05.07.2022
Hrvatski predsednik prokomentarisao je pismo koje je njegova supruga poslala u školu njihovog sina. Sanja Musić Milanović našla se u vrtlogu skandala kada se saznalo, a Jutarnji listi objavio, da je prva dama Hrvatske izvršila je pritisak na direktorku… »
Supruga hrvatskog predsednika u središtu "afere 5,00", Milanović: Da je to meni mama napravila ja bih poludeo
Euronews 05.07.2022
Hrvatsko Ministarstvo nauke i prosvete pokrenulo je inspekcijski postupak u školi koju pohađa sin predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, nakon što je njegova supruga, kako tvrdi "Jutarnji list", vršila pritisak na direktorku da se njihovom sinu već… »
Milanović o prepravljanju ocena njegovom sinu: Mama je mama, a ja to ne bih uradio
Večernje novosti 05.07.2022
NAKON što su hrvatski mediji objavili da je sinu Zorana Milanovića, nakon što je njegova supruga Sanja uputila mejl školi, četvorka iz matematike pretvorena u peticu, oglasio se i sam predsednik. Foto: EPA/ Georgi Licovski - Fućkaš ti sve petice, kog… »
Milanović: Da je moja mama poslala mejl školi ja bih poludeo, ali mama je mama
N1 Info 05.07.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović boravi u Vukovaru, gde je komentarisao medijske napise o mejlu koje je njegova supruga Sanja Musić Milanović uputila školi koju pohađa njihov sin. Prema pisanju Jutarnjeg lista, ona je navodno vršila pritisak na… »
Skandal supruge Zorana Milanovića: U školi mlađeg sina tražila da mu zaključe dve petice umesto četvorki
Večernje novosti 04.07.2022
SANJA Musić Milanović, supruga hrvatskog predsednika Zorana Milanovića, našla se u vrtlogu skandala kada se saznalo da je prva dama Hrvatske izvršila je pritisak na direktorku zagrebačke Klasične gimnazije Zdravku Martinić-Jerčić kako bi dve zaključene… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Preminuo otac ubijenog Baje Porodicu Nešović zadesila nova tragedija posle likvidacije na Senjaku
Dnevnik pre 35 minutajoš 78 povezanih
Posle noćnog skoka zbog izjave Trampa smirila se cena nafte u svetu
Danas pre 36 minutajoš 25 povezanih
Vreme se konačno stabilizuje: Čubrilo najavio više sunca, ali upozorio i na nove pljuskove i moguće nevreme
Dnevnik pre 3 satajoš 33 povezane