Povezane vesti
Zazina lekcija o čestitosti i poštenju, pronašla novac čisteći ulicu i vratila ga
Top press 05.07.2022
Ljig – Radnica JKP „Komunalac“ Slavica Tomašević Stevanović, koja radi na čišćenju i održavanju ulica, pronašla je danas kod kontejnera u centru Ljiga oko 110 hiljada dinara i vratila novac ženi koja ga je izgubila. U prvi mah pomislila je… »
Zaza iz Ljiga radi u čistoći a onda joj se desio zaplet iz filma: Pored kontejnera našla 100.000, a od nagrade dobila bruku…
Kurir 05.07.2022
Obavljala sam redovne poslove kada sam pored jednog kontejnera videla svežanj sa novcem. Najpre sam mislila da nije pravi novac, ali kad sam pažljivo pogledala shvatila sam da je stvar ozbiljna, kaže radnica. LJIG - Vredna i pedantna Slavica… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 43 minutajoš 26 povezanih
"Ulažemo sav napor, razvijaju se sekundarne komplikacije": Dr Nikolić o povređenima u padu nadstrešnice u ns
Mondo pre 8 satijoš 18 povezanih
Zvezda saznala da li Teodosić može da igra: Evo da li računaju na Srbina potiv Asvela!
Hot sport pre 4 satijoš 16 povezanih