Povezane vesti
Kritično niske rezerve: Pozivaju se davaoci A krvne grupe da daju krv, zalihe na minimumu
Blic 05.07.2022
Zbog povećanih potreba za jedinicama krvi, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva davaoce A krvne grupe. - Molimo sve davaoce krvi, koji to mogu, da daju krv bez odlaganja jer zdravstveni sistem može nesmetano da funkcioniše samo ukoliko ima dovoljno… »
Poziv dobrovoljnim davaocima krvi, neophodna A krvna grupa
Dnevnik 05.07.2022
Zbog povećanih potreba za jedinicama krvi, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva davaoce A krvne grupe. -Molimo sve davaoce krvi, koji to mogu, da daju krv bez odlaganja jer zdravstveni sistem može nesmetano da funkcioniše samo ukoliko ima dovoljno… »
Hitan poziv davaocima A krvne grupe
Moj Novi Sad 05.07.2022
Zbog povećanih potreba za jedinicama krvi, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva davaoce A krvne grupe. – Molimo sve davaoce krvi, koji to mogu, da daju krv bez odlaganja jer zdravstveni sistem može nesmetano da funkcioniše samo ukoliko ima dovoljno… »
Hitan poziv davaocima krvi A krvne grupe
RTV 05.07.2022
NOVI SAD - Zbog povećanih potreba za jedinicama krvi, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva davaoce A krvne grupe da daju krv bez odlaganja. "Molimo sve davaoce krvi, koji to mogu, da daju krv bez odlaganja jer zdravstveni sistem može nesmetano da… »
Vesti dana »
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 34 povezane
Broj poginulih u zemljotresima u Venecueli porastao na 589, povređeno 2.980
Insajder pre 1 satjoš 56 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 2 satajoš 44 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Insajder pre 55 minutajoš 15 povezanih
VIDEO "Teški pregovori" Novaka i Sabalenke, pale brutalne prozivke: "Želiš da mi kažeš da si star"
Nova pre 45 minutajoš 31 povezana