Povezane vesti
Adison (17) je preživela napad ajkule: Znala sam da treba da je udarim FOTO
Nova 05.07.2022
Sedamnaestogodišnja Adison Betea jedna je od retkih koji su preživeli napad ajkule, i to zahvaljujući bratu. „Nisam tačno znala šta da radim, ali sam znala da ajkulu treba udariti u nos da ih skineš sa sebe. Međutim, nisam mogla da je udarim“, rekla je… »
VIDEO: Devojka sa Floride preživela napad ajkule, biće joj amputirana noga
Radio 021 05.07.2022
Adison Betea (17) je u moru kod Kiton Bič u američkoj saveznoj državi Floridi skupljala školjke kad ju je napala ajkula, prenosi CNN. "Nisam znala šta da radim, ali sam znala da ajkulu treba udariti u nos kako bi se skinula s tebe. Međutim, nisam stigla… »
Vesti dana »

Policija ispred Gradske kuće u Zaječaru, unutra maskirani ljudi: Kako izgleda konstitutivna sednica (VIDEO)
Danas pre 54 minutajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 5 satijoš 9 povezanih

Do četvrtka promenljivo, a zatim... Marko Čubrilo najavio povratak vrelog leta: Sunčano i sve toplije, a stižu nam i tropske noći Evo do kada će trajati dominacija anticiklona
Dnevnik pre 44 minutajoš 31 povezana

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

"Mađarska odbija da prihvati tu odluku": Orban: Dodik je osuđen jer "odbija da igra kako Brisel svira"
Blic pre 30 minutajoš 19 povezanih