Povezane vesti

"Meci su leteli iznad moje glave": Osmoro ljudi ranjeno u pucnjavi u Mineapolisu

"Meci su leteli iznad moje glave": Osmoro ljudi ranjeno u pucnjavi u Mineapolisu

Blic 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak… »
Osam osoba ranjeno u pucnjavi na proslavi 4. jula u Mineapolisu

Osam osoba ranjeno u pucnjavi na proslavi 4. jula u Mineapolisu

Euronews 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 sati u ponedeljak… »
Opet pucnjava na proslavi 4. jula, ranjeno osmoro u Mineapolisu: "Čula sam kako meci lete iznad moje glave"

Opet pucnjava na proslavi 4. jula, ranjeno osmoro u Mineapolisu: "Čula sam kako meci lete iznad moje glave"

Telegraf 05.07.2022
Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak uveče u Bum ajlend parku. Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su… »

Vesti dana »

Zvezda se "uplašila" pobede u Atini, Nan pokazao kako se to radi

Zvezda se "uplašila" pobede u Atini, Nan pokazao kako se to radi

Sportske.net pre 16 minutajoš 30 povezanih
Umro američki glumac Čak Noris

Umro američki glumac Čak Noris

Beta pre 52 minutajoš 62 povezane
Gradonačelnik Šapca čestitao Bajram

Gradonačelnik Šapca čestitao Bajram

Šabačke novosti pre 2 satajoš 32 povezane