Povezane vesti
"Meci su leteli iznad moje glave": Osmoro ljudi ranjeno u pucnjavi u Mineapolisu
Blic 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak… »
Osam osoba ranjeno u pucnjavi na proslavi 4. jula u Mineapolisu
Euronews 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 sati u ponedeljak… »
Opet pucnjava na proslavi 4. jula, ranjeno osmoro u Mineapolisu: "Čula sam kako meci lete iznad moje glave"
Telegraf 05.07.2022
Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak uveče u Bum ajlend parku. Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su… »
Vesti dana »
Nebenzja o nuklearnim probama SAD: Treba da budemo spremni za sve, Putin stavio tačku na sve dileme
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
SPC slavi praznik posvećen velikomučeniku Dimitriju - Mitrovdan, na današnji dan nije dobro prekorevati decu
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Oblačno, povremeno sa kišom - temperatura do 14 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 17 povezanih
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu: "Noći hladne, svež vazduh probija kroz šatore"
N1 Info pre 47 minutajoš 11 povezanih
Rusija intenzivira napade na ukrajinsku energetsku infrastrukturu, poginula jedna osoba
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 8 povezanih