Povezane vesti
"Meci su leteli iznad moje glave": Osmoro ljudi ranjeno u pucnjavi u Mineapolisu
Blic 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak… »
Osam osoba ranjeno u pucnjavi na proslavi 4. jula u Mineapolisu
Euronews 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 sati u ponedeljak… »
Opet pucnjava na proslavi 4. jula, ranjeno osmoro u Mineapolisu: "Čula sam kako meci lete iznad moje glave"
Telegraf 05.07.2022
Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak uveče u Bum ajlend parku. Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za napad na policijske službenike ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
RTV pre 13 minutajoš 31 povezana

JANAF-u do 26. septembra produžena dozvola za transport nafte NIS-u
Ekapija pre 1 satjoš 37 povezanih

Rhmz izdao dva upozorenja, živa ide do 38 stepeni Evo kog dana se očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Alo pre 33 minutajoš 38 povezanih

Eurobasket, prvi dan: Počeo je prvi meč na Eurobasketu - Litvanci "gaze" od samog starta!
Kurir pre 18 minutajoš 38 povezanih