Povezane vesti

"Meci su leteli iznad moje glave": Osmoro ljudi ranjeno u pucnjavi u Mineapolisu

"Meci su leteli iznad moje glave": Osmoro ljudi ranjeno u pucnjavi u Mineapolisu

Blic 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak… »
Osam osoba ranjeno u pucnjavi na proslavi 4. jula u Mineapolisu

Osam osoba ranjeno u pucnjavi na proslavi 4. jula u Mineapolisu

Euronews 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 sati u… »
Opet pucnjava na proslavi 4. jula, ranjeno osmoro u Mineapolisu: "Čula sam kako meci lete iznad moje glave"

Opet pucnjava na proslavi 4. jula, ranjeno osmoro u Mineapolisu: "Čula sam kako meci lete iznad moje glave"

Telegraf 05.07.2022
Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak uveče u Bum ajlend parku. Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su… »

Vesti dana »