Povezane vesti
"Meci su leteli iznad moje glave": Osmoro ljudi ranjeno u pucnjavi u Mineapolisu
Blic 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak… »
Osam osoba ranjeno u pucnjavi na proslavi 4. jula u Mineapolisu
Euronews 05.07.2022
Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 sati u… »
Opet pucnjava na proslavi 4. jula, ranjeno osmoro u Mineapolisu: "Čula sam kako meci lete iznad moje glave"
Telegraf 05.07.2022
Policija je saopštila da se pucnjava dogodila oko 23.30 u ponedeljak uveče u Bum ajlend parku. Osam osoba je ranjeno, a neki su u kritičnom stanju u pucnjavi koja se dogodila u parku u američkom gradu Mineapolisu tokom proslave 4. jula, saopštili su… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Učesnici protesta za odbranu starog Savskog mosta tvrde da su oterali grupu provokatora
Danas pre 6 satijoš 1 povezana