Povezane vesti

U Bujanovcu srpskim đacima zahvalnice na albanskom jeziku, biće štampane nove

RTV 05.07.2022
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najoštrije je danas osudilo postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu, jer su đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. "Za svaku osudu je što su učenicima… »

U Bujanovcu se štampaju nove zahvalnice za đake srpske nacionalnosti, na srpskom

N1 Info 05.07.2022
Ministarstvo prosvete saopštilo je da osuđuje postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu, jer su đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. U opštini Bujanovac štampaju se nove zahvalnice na srpskom jeziku, koje će… »

Ispravlja se greška – štampaju se nove zahvalnice?; Ministarstvo jasno osudilo propust u Bujanovcu

B92 05.07.2022
U opštini Bujanovac trenutno štampaju nove zahvalnice na srpskom jeziku koje će biti uručene najboljim učenicima iz srpske zajednice, saznaje JUGpress. Naši izvori navode da je greška u štampanju zahvalnica samo na albanskom jeziku napravljena… »

Vlast u Bujanovcu podelila đacima srpske nacionalnosti zahvalnice na albanskom

Nova 05.07.2022
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da "najoštrije osuđuje" to što su lokalne vlasti u Bujanovcu đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. „Za svaku osudu je što su… »

Ružić: Za svaku osudu što su srpskim učenicima u Bujanovcu uručene zahvalnice na albanskom

Novi magazin 05.07.2022
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da "najoštrije osudjuje" to što su lokalne vlasti u Bujanovcu djacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na alabanskom jeziku. "Za svaku osudu je što su učenicima… »

Ministarstvo prosvete osudilo vlasti u Bujanovcu zbog zahvalnica najboljim učenicima iz srpske zajednice samo na albanskom

Jug press 05.07.2022
BEOGRAD Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja osudilo je postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu, koje su đacima generacije srpske nacionalnosti uručile zahvalnice na alabanskom jeziku. Ministar Branko Ružić je naglasio da je za svaku osudu… »

Ružić: Za svaku osudu što su srpskim učenicima u Bujanovcu uručene zahvalnice na albanskom

Radio sto plus 05.07.2022
On je u pisanoj izjavi naveo da ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja poštuje sva prava kada je u pitanju obrazovanje na jezicima nacionalnih manjina. „Omogućili smo učenicima da na osam jezika nacionalnih manjina ostvaruju celokupno… »

Srpskim đacima u Bujanovcu zahvalnice na albanskom jeziku, Ružić: Zahtevamo da lokalne vlasti poštuju zakone Srbije

Euronews 05.07.2022
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najoštrije je danas osudilo postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu, jer su đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. "Za svaku osudu je što su učenicima srpske… »

Ministarstvo prosvete osudilo: Đacima u Bujanovcu uručene zahvalnice na albanskom

Radio 021 05.07.2022
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najoštrije je osudilo postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu, jer su đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. "Za svaku osudu je što su učenicima srpske… »

Ružić: Za svaku osudu što su srpskim učenicima u Bujanovcu uručene zahvalnice na albanskom

Beta 05.07.2022
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da "najoštrije osudjuje" to što su lokalne vlasti u Bujanovcu djacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. "Za svaku osudu je što su učenicima… »

U Bujanovcu srpskim đacima zahvalnice na albanskom jeziku

Dnevnik 05.07.2022
BEOGRAD: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najoštrije je danas osudilo postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu, jer su đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. "Za svaku osudu je što su učenicima… »

U Bujanovcu srpskim đacima uručene zahvalnice na albanskom jeziku, stigla osuda Ministarstva prosvete

Blic 05.07.2022
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najoštrije je danas osudilo postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu, jer su đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. "Za svaku osudu je što su učenicima srpske… »

Skandal u Bujanovcu: Srpskim đacima uručene zahvalnice na albanskom jeziku

Sputnik 05.07.2022
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja najoštrije je danas osudilo postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu, jer su đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. „Za svaku osudu je što su učenicima srpske… »

Neviđen skandal u Bujanovcu! Đacima srpske nacionalnosti svečano uručili zahvalnice na albanskom jeziku?! Bruka i sramota!

Kurir 05.07.2022
Ministarstvo prosvete najoštrije osuđuje postupak lokalnih vlasti u Bujanovcu jer su đacima generacije srpske nacionalnosti uručili zahvalnice na albanskom jeziku. - Za svaku osudu je što su učenicima srpske nacionalnosti uručene zahvalnice na… »

Đacima u Bujanovcu delili zahvalnice na albanskom jeziku, oglasio se ministar Ružić: "To je za svaku osudu"

Telegraf 05.07.2022
Šef kabineta predsednika opštine kaže da je u pitanju tehnička greška. Đacima generacije 12 srednjih i osnovnih škola u Bujanovcu, u kojima se nastava odvija na srpskom i albanskom, predsednik opštine Nagip Arifi uručio je danas zahvalnice na… »

Opštinske zahvalnice najboljim đacima Bujanovca samo na albanskom

Bujanovačke 05.07.2022
Piše: N. Stevanović Bujanovac, 5. jul 2022. Đacima generacije 12 srednjih i osnovnih škola u bujanovačkoj opštini, u kojima se nastava odvija na srpskom i albanskom, predsednik opštine Nagip Arifi uručio je danas zahvalnice – na albanskom… »

Vesti dana »