Povezane vesti
Nove udobnosti u ekonomskoj klasi: Najduži let na svetu traje 17 sati, a sa novim promenama nema više ukočenog vrata
Blic 05.07.2022
Letovi u ekonomskoj klasi mnogima, praktično, garantuju ukočenost vrata, moguće je i da vam neko dete udara nogicama o naslon sedišta, ili da se "borite" sa onim ko sedi pored vas - ko će prvi da okupira naslone za ruke. Tako piše CNBC ovih dana… »
Dobro došli u novu ekonomsku klasu: Nema više ukočenog vrata, možete i da odspavate kako treba
Telegraf 05.07.2022
Koncept, nazvan "Skynest", bio je u istraživanju i razvoju tokom pet godina. Letovi u ekonomskoj klasi mnogima, praktično, garantuju ukočenost vrata, moguće je i da vam neko dete udara nogicama o naslon sedišta, ili da se "borite" sa onim ko sedi pored… »
Vesti dana »
Voda je "gutala" naselja i ostavljala ruševine: Šokantni snimci iz Nepala, raste broj žrtava i nestalih
Euronews pre 3 satajoš 46 povezanih
Lion uhvaćen "na spavanju" - Fenerbahče u Ligi šampiona posle 18 godina! VIDEO
B92 pre 55 minutajoš 51 povezana
UKRAJINSKA KRIZA - Ukrajinci napadaju ruske rafinerije nafte; Tramp:Poseta direktora CIA Moskvi bila skoro rutinska
RTV pre 4 satijoš 58 povezanih
"Đavo me je pobedio", Indi se ponovo oglasila nakon drame sa Editom: "Sve što boli moju sestru, boli i mene"
Telegraf pre 25 minutajoš 28 povezanih
Prosečna plata u junu u Srbiji bila 120.000 dinara, polovina zaposlenih radila za manje od 95.000
Jugmedia pre 3 satajoš 45 povezanih