Povezane vesti
Optuženi za ubistvo novinarke na Malti priznao zločin: "Da sam znao ko je ona, tražio bih 10 miliona, a ne 150.000"
Euronews 05.07.2022
Jedan od optuženih za aktiviranje automobila bombe kojom je ubijena novinarka koja se borila protiv korupcije Dafne Karuana Galicija priznao je zločin i rekao da bi tražio veću naknadu za ubistvo da je znao više o njoj. "Da sam znao tražio bih 10… »
Optuženi za ubistvo Dafne Karuane Galicije priznao zločin: Za mene je to bio samo posao
RTS 05.07.2022
Jedan od optuženih za aktiviranje bombe ispod automobila kojom je ubijena istraživačka novinarka sa Malte Dafna Karuana Galicija, priznao je zločin. U intervjuu za "Rojters" rekao je da bi tražio veću naknadu za ubistvo novinarke da je znao više o… »
Deđorđo konačno priznao ubistvo novinarke Galicije: Za mene je to posao
Nova 05.07.2022
Čovek optužen za detonaciju automobilske bombe u kojoj je ubijena istaknuta malteška novinarka Dafne Karuana Galicija priznao je zločin u intervjuu Rojtersu. Govoreći iz zatvora, Džordž Deđorđo je rekao da je znao više o Dafni Karuani Galiciji… »
Vesti dana »
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih
Određen pritvor muškarcu koji je vozilom udario studentkinju tokom blokade u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Putin diverzifikuje tokova gasa: Rusija očekuje da isporučuje Iranu 55 milijardi kubnih metara gasa godišnje
Blic pre 18 minutajoš 22 povezane