Повезане вести

Оптужени за убиство новинарке на Малти признао злочин: "Да сам знао ко је она, тражио бих 10 милиона, а не 150.000"

Оптужени за убиство новинарке на Малти признао злочин: "Да сам знао ко је она, тражио бих 10 милиона, а не 150.000"

Еуроневс 05.07.2022
Један од оптужених за активирање аутомобила бомбе којом је убијена новинарка која се борила против корупције Дафне Каруана Галиција признао је злочин и рекао да би тражио већу накнаду за убиство да је знао више о њој. "Да сам… »
Оптужени за убиство Дафне Каруане Галиције признао злочин: За мене је то био само посао

Оптужени за убиство Дафне Каруане Галиције признао злочин: За мене је то био само посао

РТС 05.07.2022
Један од оптужених за активирање бомбе испод аутомобила којом је убијена истраживачка новинарка са Малте Дафна Каруана Галиција, признао је злочин. У интервјуу за "Ројтерс" рекао је да би тражио већу накнаду за убиство новинарке… »
Деђорђо коначно признао убиство новинарке Галиције: За мене је то посао

Деђорђо коначно признао убиство новинарке Галиције: За мене је то посао

Нова 05.07.2022
Човек оптужен за детонацију аутомобилске бомбе у којој је убијена истакнута малтешка новинарка Дафне Каруана Галиција признао је злочин у интервјуу Ројтерсу. Говорец́и из затвора, Џорџ Деђорђо је рекао да је знао више о Дафни… »

Вести дана »