Povezane vesti

Lider makedonske opozicije tvrdi da mu je spremano ubistvo na protestima

Novi magazin 06.07.2022
Lider najveće makedonske opozicione partije VMRO DPMNE Hristijan Mickoski objavio je večeras fotografiju naoružanog muškarca za kojeg tvrdi da je hteo da ga ubije na demonstracijama protiv francuskog predloga za rešenje spora sa Bugarskom. "Ovo je… »

Novi neredi u Skoplju: Izbio sukob sa Albancima, dve osobe uperile pištolje u demonstrante /foto/

Sputnik 06.07.2022
Protesti opozicije protiv francuskog predloga za rešavanje problema između Skoplja i Sofije u makedonskoj prestonici nastavljeni su i danas. Na Trgu Skenderbeg dogodio se obračun kamenicama između demonstranata i grupe Albanaca. Najmanje dve osobe… »

Žestoki neredi na protestu u Skoplju, letele kamenice i čuli se pucnji

Euronews 06.07.2022
U Severnoj Makedoniji se nastavljaju protesti protiv francuskog predloga za pregovarački okvir sa Bugarskom o uslovima pod kojima bi zemlja postala kandidat za članstvo u EU. Nekoliko hiljada ljudi nalazi se na ulicama Skoplja, a ovo je peti dan… »

Neredi u Skoplju, pištolji, kamenice i jaja na protestu opozicije

RTS 06.07.2022
Serija incidenata tokom petog protesta opozicije protiv francuskog predloga za rešavanje problema između Skoplja i Sofije i otvaranja pregovora Severne Makedonije sa EU. Na Trgu Skenderbeg obračun kamenicama između demonstranata i grupe Albanaca… »

Ko pali vatru: Makedonija u protestima, sukobi mogu da eskaliraju

Sputnik 06.07.2022
Ako se ništa novo ne desi u Makedoniji u pogledu smene vlasti stvari mogu da eskaliraju do ozbiljnih bezbednosnih neprilika, jer narod trpi ali ima momenata i kad film pukne. Amerikanci se ovde ponašaju kao nezvanični guverneri, upozorava Risto… »

Od francuskog prijedloga do nasilja na protestima u Skoplju

Slobodna Evropa 06.07.2022
Nakon četiri dana protesta protiv francuskog prijedloga da se ukloni bugarski veto na pristupne pregovore Sjeverne Makedonije sa Evropskom unijom (EU), situacija je eskalirala sukobima demonstranata i policije 5. jula ispred parlamenta u Skoplju. Epilog… »

Na protestima u Skoplju povređeno 47 policajaca, privedeno 11 demonstranata

N1 Info 06.07.2022
Ukupno 47 policajaca je povređeno na sinoćnjim protestima u Skoplju, a privedeno je 11 nasilnih demonstranata, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. „Među povređenim policajcima 11 imaju teže, a dvojica imaju ozbiljne… »

Na protestima u Skoplju povređeno 47 policajaca i privedeno 11 demonstranata

Novi magazin 06.07.2022
Ukupno 47 policajaca je povređeno na sinoćnjim protestima u Skoplju, a privedeno je 11 nasilnih demonstranata, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije. "Među povređenim policajcima 11 imaju teže, a dvojica imaju… »

Eskalacija protesta u Skoplju: Povrijeđeno nekoliko policajaca

Al Jazeera 06.07.2022
U protestima u utorak navečer u Skoplju povrijeđeno je nekoliko policajaca, a nekoliko demonstranata je uhapšeno. Četvrti dan protesta protiv francuskog prijedloga za rješavanje spora Sjeverne Makedonije s Bugarskom, koji blokira početak pregovora o… »

Haos na ulicama Skoplja zbog francuskog predloga u EU – desetine povređenih, premijer: Nasilje i mržnja nisu rešenje

Euronews 06.07.2022
U sukobima na protestu protiv francuskog predloga za deblokadu evrointegracija Severne Makedonije sinoć u Skoplju povređeno je 47 policajaca, od kojih dva teško, a specijalna policija rasterala je demonstrante koji su bili ispred zgrade Skupštine i… »

Epilog haosa u Skoplju: Povređeno 47 policajaca. Letele dimne bombe, petarde VIDEO

B92 06.07.2022
Skoplje -- U sukobima na protestu protiv francuskog predloga za deblokadu evrointegracija Severne Makedonije sinoć u Skoplju povređeno 47 policajaca, od kojih dva teško. Specijalna policija rasterala je demonstrante koji su bili ispred zgrade… »

Haos u Skoplju: Na protestima povređeno 47 policajaca, dva teško

Večernje novosti 06.07.2022
U SUKOBIMA na protestu protiv francuskog predloga za deblokadu evrointegracija Severne Makedonije večeras u Skoplju povređeno je 47 policajaca, od kojih dva teško, a specijalna policija rasterala je demonstrante koji su bili ispred zgrade Skupštine i… »

Haos u Skoplju: Sukobi na protestu, povređeno 47 policajaca

Sputnik 06.07.2022
U sukobima na protestu protiv francuskog predloga za deblokadu evrointegracija Severne Makedonije uu utorak uveče u Skoplju povređeno je 47 policajaca, od kojih dva teško, a specijalna policija rasterala je demonstrante koji su bili ispred zgrade… »

Na protestima u Skoplju povređeno 47 policajaca, dva teško

RTV 06.07.2022
SKOPLJE - U sukobima na protestu protiv francuskog predloga za deblokadu evrointegracija Severne Makedonije sinoć u Skoplju povređeno je 47 policajaca, od kojih dva teško, a specijalna policija rasterala je demonstrante koji su bili ispred zgrade… »

Haos na ulicama Severne Makedonije: Na protestima u Skoplju povređeno 47 policajaca, demonstranti srušili ogradu ispred…

Kurir 06.07.2022
U sukobima na protestu protiv francuskog predloga za deblokadu evrointegracija Severne Makedonije večeras u Skoplju povređeno je 47 policajaca, od kojih dva teško, a specijalna policija rasterala je demonstrante koji su bili ispred zgrade Skupštine i… »

Vesti dana »