Povezane vesti

Kaća Grujić oplela po Milici Pavlović: „Nevaspitana koleginica, preti u kameru“

Nova 06.07.2022
Odlučila je da prokomentariše koleginicu. Milica Pavlović je odlučila da tuži Anu Nikolić zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Nikolićeva umešana u to… »

Okomile se na milicu ko hijene! Kaća Grujić opela po Pavlovićki: Nevaspitana koleginica koja preti u kameru

Kurir 06.07.2022
Milica Pavlović je odlučila da tuži Anu Nikolić zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Nikolićeva umešana u to što je procurila demo-verzija numere, a… »

Katarina Grujić oplela po milici Pavlović: "Nevaspitana koleginica koja preti"

Večernje novosti 06.07.2022
PEVAČICA Milica Pavlović je odlučila da tuži Anu Nikolić zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Nikolićeva umešana u to što je procurila demo-verzija… »

Nevaspitana koleginica koja preti u kameru! Kaća Grujić žestoko isprozivala Milicu Pavlović! Nastavlja se haos oko pesme

Mondo 06.07.2022
Pričalo se pre nekoliko godina da Milica i Katarina nisu u najboljim odnosima. Pričalo se pre nekoliko godina da Milica i Katarina nisu u najboljim odnosima. Saga oko pesme "Provereno" s novog albuma Milice Pavlović koja je odmah po objavljivanju… »

Katarina Grujić oplela po Milici Pavlović: "Nevaspitana koleginica koja preti", tvrdi da su njih dve kao nebo i zemlja…

Blic 06.07.2022
Katarina Grujić je, baš kao što je to uradila i njena kuma Andreana Čekić, odlučila da kaže šta ima o Milici Pavlović. Milica Pavlović je odlučila da tuži Anu Nikolić zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i… »

Milica uzvratila ani: Nikolićeva je ismeva zbog južnjačkog naglaska, pa je morala da se oglasi (foto)

Blic 05.07.2022
Pevačice Milica Pavlović i Ana Nikolić nedeljama unazad putem medija ratuju zbog afere "Provereno", a prepucavanju po svemu sudeći - nema kraja. Naime, Ana Nikolić je, nakon što je video porukom poručila mlađoj koleginici da je se "mane"… »

Vesti dana »