Povezane vesti
Posle neviđenog skandala hoće da se vrati pred kamere! Marko Osmakčić ima svoje uslove, bez blama spomenuo i Violetu
Mondo 06.07.2022
Zadrugar koji je na skandalozan način postao bivši učesnik, spreman je da se vrati u novu sezonu, ali pod svojim uslovima. Zadrugar koji je na skandalozan način postao bivši učesnik, spreman je da se vrati u novu sezonu, ali pod svojim uslovima. Marko… »
Osmakčić će imati posebne uslove u "zadruzi 6"? Nakon lažiranja očeve smrti progovorio o pregovorima: "Sve mora da mi ide na…
Blic 06.07.2022
Marko Osmakčić se pre dva dana vratio u Srbiju iz Švajcarske, nakon skandaloznog lažiranja smrti oca i napuštanja "Zadruge 5", a juče je odjeknula vest da je jedan od kandidata za učešće u narednoj sezoni ovog rijalitija. Osmakčić ne isključuje mogućnost… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 12 minutajoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana