Povezane vesti
Kaja Ostojić o raskidu: Jednom kad odem više se ne vraćam
Nova 06.07.2022
Pevačica Katarina Kaja Ostojić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, te progovorila o raskidu veze sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. „Istina je, da. To sam još juče rekla. Objavila sam… (smeh) Sad bi neki rekli: ‘Čim izađe iz veze dođe u… »
"Kad odem više se ne vraćam": Kaja progovorila o raskidu sa hrvatskim fudbalerom: "Hoću da ostanem dostojanstvena"
Blic 05.07.2022
Pevačica Katarina Kaja Ostojić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, te progovorila o raskidu veze sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. - Istina je, da. To sam još juče rekla. Objavila sam... (smeh) Sad bi neki rekli: "Čim izađe iz veze dođe u… »
Vesti dana »
Toplotni talas ne posustaje: Temperature i do 39 stepeni, osveženje tek od sredine sedmice
Glas Zaječara pre 8 minutajoš 22 povezane
Legendarni Mesi ponovo tresao mrežu, potpuna drama u raspletu grupe: Arnautović strelac u najuzbudljivijoj utakmici turnira!
Hot sport pre 33 minutajoš 41 povezana
Curenje amonijaka u Guči: Zaustavljeno isticanje gasa, sedam osoba zatražilo lekarsku pomoć, ekipe i dalje dežuraju
NIN pre 18 minutajoš 19 povezanih
(Foto) Potpisan ugovor za završetak radova na Hramu Svetog Save: "U poslednjih 12 godina uloženo 88 miliona evra"
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 13 povezanih