Povezane vesti
Stefanović: Nikada nisam dao nalog da se prisluskuje Vučić
Telegraf 06.07.2022
Pružam punu podršku tužilaštvu koje jeste jedino nadležno, a ne mediji, da ispita svaki od ovih slučajeva - rekao je Stefaović. Nikada nisam dao nalog da se prisluškuje predsednik Aleksandar Vučić, niti bilo ko iz njegove porodice, niti sam bio… »
Stefanović: Nikada nisam dao nalog da se prisluškuju Vučić i njegova porodica
N1 Info 06.07.2022
Nikada nisam dao nalog da se prisluškuje predsednik Vučić, niti bilo ko iz njegove porodice, niti sam bio nadležan za operativna postupanja policije, niti sam počinio bilo kakvo krivično delo u izvršavanju svojih dužnosti, saopštio je ministar… »
Stefanović: Nisam dao nalog da se prisluškuje Vučić niti sam počinio bilo kakvo krivično delo
Danas 06.07.2022
Nikada nisam dao nalog da se prisluškuje predsednik Vučić, niti bilo ko iz njegove porodice, niti sam bio nadležan za operativna postupanja policije, niti sam počinio bilo kakvo krivično delo u izvršavanju svojih dužnosti, saopštio je danas… »
Stefanović: Nikada nisam dao nalog da se prisluškuju Vučić i njegova porodica
Radio 021 06.07.2022
Ministar odbrane Nebojša Stefanović negirao je danas da je ikada dao nalog da se prisluškuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice. "Nikada nisam dao nalog da se prisluškuje predsednik Vučić, niti bilo ko iz njegove… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Novi Sad je stao na 14 minuta: Blokiran saobraćaj, građani koji mirno stoje, crne zastave i 14 crnih balona
Nova pre 3 minutajoš 30 povezanih
Orban: Bajdenova administracija treba da ukine vojnu pomoć Ukrajini, a EU da preispita sankcije rf
Pravda pre 1 satjoš 12 povezanih
Turkulov: Stanje povređenih u NS i dalje veoma teško, prati se 24 sata
Politika pre 1 satjoš 13 povezanih