Повезане вести
Патријарх Порфирије бирао омиљене песме, ово је његова листа
Политика 06.07.2022
Патријарх је гостовао поводом 53. рођендана Двестадвојке, а у његовом избору нашли су се песме „Хоћу да знам” Партибрејкерса, „Етида” Корни групе, „Одбрана” Идола, „Загреб и ја се волимо тајно” Арсена Дедића и „Шумадијски блуз”… »
ВИДЕО: Послушајте патријархову поп-рок листу: Од Коена, преко Дилана, до Смака
Радио 021 06.07.2022
Патријарх Порфирије представио је неке од својих омиљених песама на Радију Београд 202. Он је изабрао десет поп и рок песама које су обележиле његову младост. "Наравно да то нису све песме и правци које сам волео да слушам, али… »
Патријарх представио слушаоцима радија песме које је слушао у младости
Н1 Инфо 06.07.2022
Патријарх Порфирије представио је на Радију Београд 202 избор од десет поп и рок песама које су обележиле његову младост и данас за њега имају посебну симболику. „Наравно да то нису све песме и правци које сам волео да слушам… »
Од Арсена Дедића до Лед Цепелина: Коју музику слуша патријарх Порфирије?
Данас 06.07.2022
Патријарх српски Порфирије направио је листу од једанаест песама, углавном из своје младости, као сећање на генерацију којој припада. „Ја сам изабрао само неколико песама као омаж или као повод на сећање за генерацију којој ја… »
Вести дана »
МУП: Претакање амонијака након цурења у Гучи успешно извршено, седам особа евакуисано
Еуроневс пре 34 минутајош 35 повезаних
У Србији данас сунчано и веома топло до 39 степени, средином седмице пад температуре
Инсајдер пре 1 сатјош 24 повезане