Повезане вести

Неизвесна судбина Владе? Абазовић: Ми смо земља парадокса, једина земља где министар одбране прижељкује сукобе грађана

Неизвесна судбина Владе? Абазовић: Ми смо земља парадокса, једина земља где министар одбране прижељкује сукобе грађана

Курир 06.07.2022
Предлог Темељног уговора биће на дневном реду седнице Владе у петак, потврдио је премијер Дритан Абазовић. Због тог уговора је, судећи по реакцијама СДП-а, неизвесна и судбина саме Владе. Политички аналитичари подељени око тога… »
Сукоб Абазовића и Коњевића: ко је „екстремиста”, а ко „издајник”

Сукоб Абазовића и Коњевића: ко је „екстремиста”, а ко „издајник”

Политика 06.07.2022
Они који су подржали мањинску владу имали су пред собом споразум који је третирао и Темељни уговор са СПЦ, поручује премијер Црне Горе. Подгорица – Црногорски премијер Дритан Абазовић оптужио је министра одбране Рашка Коњевића… »
Тензије у Влади Црне Горе уочи гласања о Темељном уговору са СПЦ

Тензије у Влади Црне Горе уочи гласања о Темељном уговору са СПЦ

Слободна Европа 06.07.2022
Влада Црне Горе ће дефинитивно 8. јула гласати о предложеној верзији Темељног уговора о односима државе и Српске православне цркве (СПЦ). Два дана пред гласање нагло су подигнуте тензије унутар саме Владе. Министре одбране и… »
Министар одбране ЦГ: Боље бити екстремиста за своју државу, него њен издајник

Министар одбране ЦГ: Боље бити екстремиста за своју државу, него њен издајник

Н1 Инфо 06.07.2022
Министар одбране Црне Горе и лидер Социјалдемократске партије (СДП) Рашко Коњевић поручио је да је боље бити "екстремиста" за своју државу, него њен "издајник". Коњевић је реаговао на изјаву премијера Дритана Абазовића да ће… »
Абазовићева УРА вечерас о Темељном уговору са СПЦ

Абазовићева УРА вечерас о Темељном уговору са СПЦ

Телеграф 06.07.2022
Абазовић се недавно срео са српских патријархом Порфиријем у Београду. Грађански покрет УРА црногорског премијера Дритана Абазовића одржаће вечерас седницу Председништва, а једна од тачака ће бити и Темељни уговор са Српском… »
Абазовић о Темељном уговору са СПЦ-ом и ‘екстремистима’ у Влади

Абазовић о Темељном уговору са СПЦ-ом и ‘екстремистима’ у Влади

Ал Јазеера 06.07.2022
Премијер Црне Горе оптужио је министра одбране Рашка Коњевића да ‘прижељкује сукобе сопствених грађана’. Премијер Црне Горе Дритан Абазовић оптужио је у сриједу министра одбране Рашка Коњевића да “прижељкује сукобе сопствених… »
Абазовић: Не пада ми на памет да падам под притисак групице екстремиста у Влади

Абазовић: Не пада ми на памет да падам под притисак групице екстремиста у Влади

Н1 Инфо 06.07.2022
Влада Црне Горе ће у петак гласати о темељном уговору са Српском православном црквом (СПЦ), потврдио је премијер Дритан Абазовић и поручио да му не пада на памет да, како је навео, падне под утицај групице екстремиста унутар… »
Полемика премијера и министра одбране ЦГ о Темељном уговору: Ко је екстремиста, а ко издајник

Полемика премијера и министра одбране ЦГ о Темељном уговору: Ко је екстремиста, а ко издајник

РТВ 06.07.2022
ПОДГОРИЦА - Премијер Дритан Абазовић оптужио је данас министра одбране Рашка Коњевића да "прижељкује сукобе сопствених грађана" и потврдио да ће Предлог Темељног уговора са СПЦ бити на дневном реду седнице владе у петак… »
Абазовић о Темељном уговору са СПЦ: Не пада ми на памет да паднем под притисак групице екстремиста унутар Владе

Абазовић о Темељном уговору са СПЦ: Не пада ми на памет да паднем под притисак групице екстремиста унутар Владе

Данас 06.07.2022
“Ми смо земља парадокса. Једина смо држава на свету у којој се министар одбране прижељкује сукобе сопствених грађана, а спољних послова се више бави црквом него европским интеграцијама, казао је премијер Дритан Абазовић… »
Абазовић: Не плаше се они Темељног уговора, него Еуропола

Абазовић: Не плаше се они Темељног уговора, него Еуропола

Еуроневс 06.07.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић оптужио је данас министра одбране Рашка Коњевића да "прижељкује сукобе сопствених грађана" и потврдио да ће Предлог Темељног уговора са СПЦ бити на дневном реду седнице владе у петак… »
"Не пада ми на памет да подлегнем притиску екстремиста" Абазовић потврдио да ће Предлог ту бити на дневном реду Владе у петак

"Не пада ми на памет да подлегнем притиску екстремиста" Абазовић потврдио да ће Предлог ту бити на дневном реду Владе у петак

Србија данас 06.07.2022
Премијер Дритан Абазовић оптужио је данас министра одбране Рашка Коњевића да "прижељкује сукобе сопствених грађана" и потврдио да ће Предлог Темељног уговора са СПЦ бити на дневном реду седнице владе у петак. Абаовић је у… »

Вести дана »