Povezane vesti
Šampion Evrope iz Subotice: Aleksa i njegov tim zvanično su najbolji robotičari na celom kontinentu: Mučili se sa Francuzima…
Blic 06.07.2022
Subotičanin Aleksa Stevanović član je robotičarskog tima „MI“ i jedan od zaslužnih studenata za veliku pobedu Srbije na ovogodišnjem evropskom takmičenju „Eurorobot 2022“ u Francuskoj. Za Aleksu je organizovan prijem u Gradskoj kući i od grada dobio je… »
Subotičanin Aleksa Stevanović osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u robotici
Danas 06.07.2022
Na Evropskom prvenstvu u robotici “Eurobot 2002” održanom u Francuskoj, mladi Subotičanin Aleksa Stevanović je kao član robotičkog tima “MI” osvojio zlatnu medalju. Aleksa Stevanović je student druge godine mehatronike na Fakultetu tehničkih nauka u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 4 satijoš 2 povezane