Povezane vesti
Leskovac kandidat za domaćina generalne skupštine i godišnje konvencije Festivalskih karnevalskih gradova
Jug press 06.07.2022
LESKOVAC Leskovac je ušao u kandidaturu za organizaciju generalne skupštine i godišnje konvencije Festivalskih karnevalskih gradova (FECC). Miroljub Ranđelović iz Turističke organizacije Leskovca kaže da je, pored Leskovca, kandidat Kolumbija. „Mislim da… »
Leskovac kandidat za organizaciju Generalne skupštine i godišnje Konvencije FECC-a
Jugmedia 06.07.2022
Ušli smo u kandidaturu za organizaciju Generalne skupštine i godišnje Konvencije FECC-a naredne godina, mi i Kolumbija smo kandidati za organizaciju i mislim da imamo veliku šansu, najavio je danas Miroljub Radivojević iz Turističke organizacije… »
Vesti dana »
Srpska lista potvrdila poverenje Srba, Nikolić: Naša snaga su jedinstvo i sabornost
RTS pre 2 satajoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on ‘vuče sve poteze’
Južne vesti pre 3 satajoš 47 povezanih
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 47 minutajoš 42 povezane
U sredu sparno, „kuvaćemo“ se na preko 30 stepeni, a onda šok! Oglasio se RHMZ: Od četvrtka zahlađenje. Temperatura će do kraja nedelje ozbiljno da se „strmoglavi“
Dnevnik pre 2 satajoš 40 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 6 satijoš 28 povezanih