Povezane vesti
Gasi se brend „WinWin“, šta će biti sa poručenim artiklima i garancijama?
Luftika 06.07.2022
Brend WinWin prestao je zvanično juče sa radom. Kompanija Tehnomanija, kojoj pripada ovaj brend, donela je da odluku da će prodavnice nastaviti da posluju pod imenom Tehnomanija, a sajt je već ugašen. – Cilj nam je da imamo jedinstvenu mrežu maloprodaje… »
Gasi se brend WinWin, šta ako ste poručili robu ili vam je aparat u garanciji
Moj Novi Sad 06.07.2022
Brend WinWin prestao je zvanično juče sa radom. Kompanija Tehnomanija, kojoj pripada ovaj brend, donela je da odluku da će prodavnice nastaviti da posluju pod imenom Tehnomanija, a sajt je već ugašen. – Cilj nam je da imamo jedinstvenu mrežu maloprodaje… »
Vesti dana »
"Bez objašnjenja ukinuti programi na tri departmana Filozofskog u Nišu, studenti i mi nastavnici ne znamo kakvi su dalji planovi"
Nova pre 42 minutajoš 22 povezane
Hapšenje u NIS-u: Radnici iz cisterne krali gorivo namenjeno za snabdevanje aviona
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane
"Šokiran sam što Jokić i Marej to nisu uradili do sada" Trener Denvera stao pred kamere, pa otvorio dušu: Jedna stvar ga posebno čudi!
Kurir pre 58 minutajoš 37 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane
Izraelski veliki napad na Liban, Iran zatvorio Ormuski moreuz, primirje samo na papiru
Danas pre 18 minutajoš 21 povezana