Povezane vesti
Nepoznati muškarac provalio u Zadrugu! Šok u Šimanovcima - preskočio zid, pa Filipu Caru otkrio sve tajne! (video)
Mondo 06.07.2022
Nepoznati muškarac popeo se na zid imanja na kojem se održava Zadruga. Nepoznati muškarac popeo se na zid imanja na kojem se održava Zadruga. Nakon stravične tuče Filipa Cara i Dalile Dragojević na imanju u Šimanovcima desila se neverovatna scena -… »
(Video) Nepoznati muškarac provalio u zadrugu 5: Filip Car ga ugledao, pa saznao od njega istinu o Dalili
Blic 06.07.2022
Nepoznati muškarac ušao je na velelepno imaje u Šimanovcima i to sve zbog Filipa Cara. Njih dvoje su razmenili nekoliko rečenica, te je Filip tražio od njega da mu otkrije istinu o Dalili. - Ja sam još pod utiskom, video sam čoveka koji nije odavde… »
Nepoznati muškarac provalio u Zadrugu 5! Popeo se preko zida sve zbog cara: Evo šta je čovek otkrio Filipu, odao mu tajne o…
Kurir 06.07.2022
Nepoznat muškarac provalio je u " Zadrugu 5" i popeo se preko zida u Rajski vrt. Filip Car dočekao je čoveka. Čelnici produkcije su primetili ovu situaciju pa su ugasili ton, pa se sem Filipovog prepričavanja događaja ne može se saznati šta su njih… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 35 povezanih
Studenti u kampanji na biciklima, zašto je zvaničnik Nestorovićeve stranke išao kod brata predsednika
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih
Kanada pozdravlja predlog o pridruženom članstvu u EU, Tramp preti carinama
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 57 povezanih
"Spada u kategoriju neprijateljskih akcija" Peskov reagovao na američki zakon o sankcijama Rusiji, poslao oštro upozorenje u vezi sa pregovorima sa Ukrajinom
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
Premijer Švedske Ulf Kristerson podneo ostavku nakon poraza desničarskog bloka na izborima
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 15 povezanih