Повезане вести
Непознати мушкарац провалио у Задругу! Шок у Шимановцима - прескочио зид, па Филипу Цару открио све тајне! (видео)
Мондо 06.07.2022
Непознати мушкарац попео се на зид имања на којем се одржава Задруга. Непознати мушкарац попео се на зид имања на којем се одржава Задруга. Након стравичне туче Филипа Цара и Далиле Драгојевић на имању у Шимановцима десила се… »
(Видео) Непознати мушкарац провалио у задругу 5: Филип Цар га угледао, па сазнао од њега истину о Далили
Блиц 06.07.2022
Непознати мушкарац ушао је на велелепно имаје у Шимановцима и то све због Филипа Цара. Њих двоје су разменили неколико реченица, те је Филип тражио од њега да му открије истину о Далили. - Ја сам још под утиском, видео сам… »
Непознати мушкарац провалио у Задругу 5! Попео се преко зида све због цара: Ево шта је човек открио Филипу, одао му тајне о…
Курир 06.07.2022
Непознат мушкарац провалио је у " Задругу 5" и попео се преко зида у Рајски врт. Филип Цар дочекао је човека. Челници продукције су приметили ову ситуацију па су угасили тон, па се сем Филиповог препричавања догађаја не може се… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 52 минутајош 1 повезана
Улазак у 2026. без решења за НИС! Колико дуго Србија може на резервама? (видео)
Блиц пре 32 минутајош 1 повезана
Зеленски: Трамп има своју визију окончања рата, која се разликује од украјинске
Данас пре 10 сатијош 4 повезане