Povezane vesti

Nepoznati muškarac provalio u Zadrugu! Šok u Šimanovcima - preskočio zid, pa Filipu Caru otkrio sve tajne! (video)

Nepoznati muškarac provalio u Zadrugu! Šok u Šimanovcima - preskočio zid, pa Filipu Caru otkrio sve tajne! (video)

Mondo 06.07.2022
Nepoznati muškarac popeo se na zid imanja na kojem se održava Zadruga. Nepoznati muškarac popeo se na zid imanja na kojem se održava Zadruga. Nakon stravične tuče Filipa Cara i Dalile Dragojević na imanju u Šimanovcima desila se neverovatna scena… »
(Video) Nepoznati muškarac provalio u zadrugu 5: Filip Car ga ugledao, pa saznao od njega istinu o Dalili

(Video) Nepoznati muškarac provalio u zadrugu 5: Filip Car ga ugledao, pa saznao od njega istinu o Dalili

Blic 06.07.2022
Nepoznati muškarac ušao je na velelepno imaje u Šimanovcima i to sve zbog Filipa Cara. Njih dvoje su razmenili nekoliko rečenica, te je Filip tražio od njega da mu otkrije istinu o Dalili. - Ja sam još pod utiskom, video sam čoveka koji nije… »
Nepoznati muškarac provalio u Zadrugu 5! Popeo se preko zida sve zbog cara: Evo šta je čovek otkrio Filipu, odao mu tajne o…

Nepoznati muškarac provalio u Zadrugu 5! Popeo se preko zida sve zbog cara: Evo šta je čovek otkrio Filipu, odao mu tajne o…

Kurir 06.07.2022
Nepoznat muškarac provalio je u " Zadrugu 5" i popeo se preko zida u Rajski vrt. Filip Car dočekao je čoveka. Čelnici produkcije su primetili ovu situaciju pa su ugasili ton, pa se sem Filipovog prepričavanja događaja ne može se saznati šta su… »

Vesti dana »