Povezane vesti
Šefovi obaveštajnih službi SAD i Britanije upozorili na pretnje iz Kine
Slobodna Evropa 06.07.2022
Američki Federalni istražni biro (FBI) i britanska kontraobaveštajna služba MI5 upozorili su 6. jula da Kina predstavlja najveću dugoročnu pretnju po zemlje Zapada. Direktor FBI Christopher Wray i njegov kolega iz MI5 Ken McCallum izjavili su na… »
Šefovi FBI i MI5 prvi put se zajedno obratili: Izazov koji je postavila Komunistička partija Kine "menja igru"
Euronews 06.07.2022
Šefovi bezbednosnih službi Velike Britanije i SAD su se zajedno pojavili prvi put da bi, kako su rekli, "upozorili na pretnju koju predstavlja Kina". Direktor FBI Kristofer Rej rekao je da je Kina "najveća dugoročna pretnja našoj ekonomskoj i… »
Američki i britanski obaveštajci nemaju dileme: Ova zemlja je najveća dugoročna pretnja po zapadne zemlje!
Kurir 06.07.2022
Američki Federalni istražni biro (FBI) i britanska kontraobaveštajna služba MI5 ocenili su danas da Kina predstavlja najveću dugoročnu pretnju po zemlje Zapada. Direktor FBI Kristofer Rej i njegov kolega iz MI5 Ken Mekalum izjavili su na zajedničkoj… »
Vesti dana »
Mladić i devojka stari 19 godina poginuli u Bušijama, tinejdžerka teško povređena: Sleteli kolima u kanal
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 18 povezanih
Zadržava se toplo i sunčano vreme, temperatura od 15 do 20 stepeni
N1 Info pre 28 minutajoš 17 povezanih
SAD privremeno su ukinule sankcije na rusku naftu koja je već u transportu: „Ovaj rat je doveo do ogromnog rasta cena goriva za Amerikance“
Nedeljnik pre 8 minutajoš 14 povezanih
Jokić je 10. put u karijeri odigrao ovakvu utakmicu, sve legende kad se skupe nisu mu ni blizu! Zapanjujući podatak koji pokazuje gde Srbin pripada
Kurir pre 58 minutajoš 17 povezanih
Bliski istok na ivici katastrofe Rat je upravo ušao u najopasniju fazu: zavijaju sirene u NATO bazi u ovoj zemlji, hitno se oglasio Makron
Blic pre 53 minutajoš 13 povezanih