Повезане вести

„Да, сигурно…“ Познати тенисер не верује у Надалову повреду

„Да, сигурно…“ Познати тенисер не верује у Надалову повреду

Спорт клуб 07.07.2022
Морао је Рафаел Надал да пређе пут „до пакла и назад“ како би се победом над Тејлором Фрицом пласирао у полуфинале Вимблдона. Многи су узбуђено гледали други сет у којем је Шпанац тражио медицински тајм-аут, питајући се да ли ће… »
Познато кад Новак игра за финале Вимблдона

Познато кад Новак игра за финале Вимблдона

Нова 07.07.2022
Вест коју сви чекали. Новака Ђоковића две победе деле од четврте везане титуле на Вимблдону, а пре борбе за трофеј неопходно је да прескочи ривала у полуфиналу. На Ђоковићевом путу налази се Камерон Нори, против ког ће… »
Множе се сумње у Надалове повреде

Множе се сумње у Надалове повреде

Данас 07.07.2022
И 63. рекет света довео у питање озбиљност здравствених проблема трофејног Шпанца. Поново су се навијачи Рафаела Надала хватали за главу, овог пута гледајући свог љубимца како се „вуче“ по терену током четвртфиналног дуела са… »
Познати италијански тенисер не верује у Надалову повреду

Познати италијански тенисер не верује у Надалову повреду

Н1 Инфо 07.07.2022
Морао је Рафаел Надал да пређе пут „до пакла и назад“ како би се победом над Тејлором Фрицом пласирао у полуфинале Вимблдона. Многи су узбуђено гледали други сет у којем је Шпанац тражио медицински тајм-аут, питајући се да ли ће… »
Кирјос: Мислио сам да је брод отпловио, биће спектакуларно у полуфиналу

Кирјос: Мислио сам да је брод отпловио, биће спектакуларно у полуфиналу

Нова 07.07.2022
Човек који увек приреди спектакл Аустралијски тенисер Ник Кирјос пласирао се у своје прво полуфинале Вимблдона, након што је са 3:0 победио Кристијана Гарина. Кирјос истиче да ни сам није очекивао да ће поново бити на оваквом… »
Надал: Енергија публике ублажила повреду

Надал: Енергија публике ублажила повреду

Данас 06.07.2022
Рафаел Надал прошао је у полуфинале Вимблдона током меча са Фрицом имао је проблема са повредом, морао је да затражи медицински тајм-аут због болова у стомаку. „Добро се осећам, иако стомак баш и није добро. Морам да нађем начин… »
"Енергија са трибина ми је помогла"! Надал: Мислио сам да нећу завршити меч

"Енергија са трибина ми је помогла"! Надал: Мислио сам да нећу завршити меч

Вечерње новости 06.07.2022
МУЧИО се Рафаел Надал са одличним противником, са повредом стомака, али све је успео да преброди и није могао да сакрије задовољство због пласмана у полуфинале Вимблдона. ФОТО: АП "Бик са Мајорке" је истакао да воли да игра… »
Кирјос у полуфиналу Вимблдона, чека Надала или Фрица

Кирјос у полуфиналу Вимблдона, чека Надала или Фрица

Данас 06.07.2022
Ник Кирјос пласирао се у полуфинале Вимблдона победивши Чилеанца Кристијана Гарина 3:0 (6:4, 6:3, 7:6). Контроверзни Аустралијанац који је тренутно 40 играч на свету све време је држао конце игре и резултата у својим рукама и у… »

Вести дана »