Повезане вести
„Да, сигурно…“ Познати тенисер не верује у Надалову повреду
Спорт клуб 07.07.2022
Морао је Рафаел Надал да пређе пут „до пакла и назад“ како би се победом над Тејлором Фрицом пласирао у полуфинале Вимблдона. Многи су узбуђено гледали други сет у којем је Шпанац тражио медицински тајм-аут, питајући се да ли ће… »
Познато кад Новак игра за финале Вимблдона
Нова 07.07.2022
Вест коју сви чекали. Новака Ђоковића две победе деле од четврте везане титуле на Вимблдону, а пре борбе за трофеј неопходно је да прескочи ривала у полуфиналу. На Ђоковићевом путу налази се Камерон Нори, против ког ће… »
Множе се сумње у Надалове повреде
Данас 07.07.2022
И 63. рекет света довео у питање озбиљност здравствених проблема трофејног Шпанца. Поново су се навијачи Рафаела Надала хватали за главу, овог пута гледајући свог љубимца како се „вуче“ по терену током четвртфиналног дуела са… »
Познати италијански тенисер не верује у Надалову повреду
Н1 Инфо 07.07.2022
Морао је Рафаел Надал да пређе пут „до пакла и назад“ како би се победом над Тејлором Фрицом пласирао у полуфинале Вимблдона. Многи су узбуђено гледали други сет у којем је Шпанац тражио медицински тајм-аут, питајући се да ли ће… »
Кирјос: Мислио сам да је брод отпловио, биће спектакуларно у полуфиналу
Нова 07.07.2022
Човек који увек приреди спектакл Аустралијски тенисер Ник Кирјос пласирао се у своје прво полуфинале Вимблдона, након што је са 3:0 победио Кристијана Гарина. Кирјос истиче да ни сам није очекивао да ће поново бити на оваквом… »
Надал: Енергија публике ублажила повреду
Данас 06.07.2022
Рафаел Надал прошао је у полуфинале Вимблдона током меча са Фрицом имао је проблема са повредом, морао је да затражи медицински тајм-аут због болова у стомаку. „Добро се осећам, иако стомак баш и није добро. Морам да нађем начин… »
"Енергија са трибина ми је помогла"! Надал: Мислио сам да нећу завршити меч
Вечерње новости 06.07.2022
МУЧИО се Рафаел Надал са одличним противником, са повредом стомака, али све је успео да преброди и није могао да сакрије задовољство због пласмана у полуфинале Вимблдона. ФОТО: АП "Бик са Мајорке" је истакао да воли да игра… »
Кирјос у полуфиналу Вимблдона, чека Надала или Фрица
Данас 06.07.2022
Ник Кирјос пласирао се у полуфинале Вимблдона победивши Чилеанца Кристијана Гарина 3:0 (6:4, 6:3, 7:6). Контроверзни Аустралијанац који је тренутно 40 играч на свету све време је држао конце игре и резултата у својим рукама и у… »
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице непромењено, осам на Интензивној нези
РТС пре 6 минутајош 14 повезаних

(Мапе) од: -2 и то у градовима, па до скоро +30 у једној недељи! Екстремне промене времена: После врелог афричког ваздуха стиже поларни вртлог
Блиц пре 1 сатјош 7 повезаних

Ана Тришић Бабић биће предложена за в.д. председника Републике Српске
Блиц пре 5 сатијош 5 повезаних

Трамп: Рекао сам Зеленском, време је да се заустави убијање и постигне договор
РТС пре 6 минутајош 6 повезаних

На данашњи дан: Почела изградња Петроварадинске тврђаве, Тадић и Дачић потписали декларацију о помирењу
Радио 021 пре 41 минутајош 3 повезане