Повезане вести
Побегла да би поново ушла? Ирма Серјанић је раскринкана, мреже се усијале: ''Јасно је као дан''
Блиц 07.07.2022
Певачица је побегла са имања у Шимановцима четири дана пре финала. Ирма Сејранић се огласила путем свог Инстаграм профила и поручила: - Нисам могла више психички да издржим. Добила сам напад панике. Осећала сам се јако лоше… »
Мреже се усијале због ирминог бекства! Фанови Задруге је раскринкали - откривено због чега је "бацила" 50.000 евра?!
Мондо 07.07.2022
Ирма је пред само финале побегла из Задруге, што је изненадило све који прате ријалити. Ирма је пред само финале побегла из Задруге, што је изненадило све који прате ријалити. Певачица Ирма Сејранић побегла је из Задруге само… »
Побегла из Задруге пред само финале! Остала без 50.000 € и открила шта се заиста десило -"Нисам могла више"
Мондо 07.07.2022
Учесница Задруге све је изненадила када је напустила ријалити пред само финале. Учесница Задруге све је изненадила када је напустила ријалити пред само финале. Ирма Сејранић је само четири дана пред крај ријалитија одлучила да… »
Ирма се огласила након дисквалификације: "Нисам могла више", открила шта је претходило њеном напуштању Задруге
Блиц 06.07.2022
Певачица Ирма Сејранић огласила се вечерас након дисквалификације из пете сезоне ријалити шоу-програма "Задруга". Наиме, Ирма Сејранић је путем друштвених мрежа поручила: - Нисам могла више психички да издржим. Добила сам напад… »
Дисквалификација 4 дана пред финале Задруге: Ирма Сејранић побегла са имања - учесници у шоку
Блиц 06.07.2022
У недељу 10. јула одржаће се велико финале "Задруге 5", а у кући се до данас налазило 23 задругара. "Задруга" је, међутим, вечерас остала без једне такмичарке. Наиме, певачица Ирма Сејранић је побегла са имања 4 дана пред… »
Вести дана »
Наставља се рат појединаца из власти и ТОК-а: Селаковић каже да није дошао на саслушање јер је имао паметнија посла
Данас пре 1 сатјош 34 повезане
Жељко Обрадовић званично више није тренер Партизана након сукоба са управом и играчима
Наслови.аи пре 5 минутајош 43 повезане
Вучић телефоном разговарао са Орбаном о енергетској ситуацији у Србији
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 5 минутајош 41 повезана