Повезане вести

Вучић и премијер државе Сао Томе и Принсипе о сарадњи и геополитичким питањима

Вучић и премијер државе Сао Томе и Принсипе о сарадњи и геополитичким питањима

Нови магазин 07.07.2022
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Београду са премијером Демократске Републике Сао Томе и Принсипе Жоржом Бом Жезусом о билатералним односима, економској и мултилатералној сарадњи и геополитичким и… »
Вучић захвалио Жезусу на подршци суверенитету Србије

Вучић захвалио Жезусу на подршци суверенитету Србије

Телеграф 07.07.2022
Уз објаву је постављена и фотографија са сусрета двојице званичника. Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са премијером Сао Томе и Принципе Жоржом Бомом Жезусом и захвалио му на подршци суверенитету и… »
"Захвалан сам на подршци суверенитету и територијалном интегритету Србије" Вучић се састао са премијером Сао Томе

"Захвалан сам на подршци суверенитету и територијалном интегритету Србије" Вучић се састао са премијером Сао Томе

Србија данас 07.07.2022
Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Београду са премијером Сао Томе и Принципе Жоржом Бомом Жезусом и захвалио му на подршци суверенитету и територијалном интегритету Србије. - Пожелео сам добродошлицу премијеру… »
Држави Сао Томе и Принципе 100.000 долара помоћи од Србије

Држави Сао Томе и Принципе 100.000 долара помоћи од Србије

Блиц 06.07.2022
Влада Србије донираће 100.000 долара Демократској Републици Сао Томе и Принципе за санацију штете од поплава, изјавила је данас премијерка Ана Брнабић након састанка с премијером те земље Жоржом Бом Жезусом. Брнабић је пожелела… »

Вести дана »