Povezane vesti
"Gledaju Ukrajinu i uče": Dramatično obraćanje šefova FBI i MI5: "Kina je najveća pretnja, ako ovo urade to bi bila katastrofa"…
Blic 07.07.2022
Kinesko zauzimanje Tajvana "predstavljalo bi jednu od najužasnijih ekonomskih katastrofa koje je svet ikada vidio, kazao je direktor FBI. Direktor američkog FBI i šef britanske obaveštajno-bezbednosne agencije MI5 održali su zajedničko obraćanje, kako bi… »
Kina menja igru, više ne leti ispod radara! Amerika i Britanija se ujedinile protiv Pekinga - pretnja čitavom svetu!
Mondo 07.07.2022
Direktori FBI i MI5 upozorili na pretnju iz Kine! Istorijsko zajedničko obraćanje čelnika obaveštajnih agencija! Direktori FBI i MI5 upozorili na pretnju iz Kine! Istorijsko zajedničko obraćanje čelnika obaveštajnih agencija! Čelnici obaveštajnih… »
Američka i britanska obaveštajna služba: Kina najveća dugoročna pretnja po Zapad
Danas 06.07.2022
Američki Federalni istražni biro (FBI) i britanska kontraobaveštajna služba MI5 ocenili su danas da Kina predstavlja najveću dugoročnu pretnju po zemlje Zapada. Direktor FBI Kristofer Rej i njegov kolega iz MI5 Ken Mekalum izjavili su na zajedničkoj… »
Vesti dana »
"Grenland - američka teritorija od 2026": Tramp ponovo provocira, ovoga puta kolorizovano
Euronews pre 44 minutajoš 28 povezanih
Makron u Davosu u "top gan" izdanju napao Trampa: "Krećemo se ka svetu bezakonja, SAD nastoje da oslabe Evropu"
Blic pre 14 minutajoš 44 povezane
Đedović Handanović: NIS podneo zahtev OFAK-u za produženje licence za rad
Forbes pre 4 satijoš 31 povezana
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 1 satjoš 6 povezanih