Povezane vesti
Vesić: SNS može sama da formira vladu, a da li će biti još nekoga, ne znam
N1 Info 07.07.2022
Član predsedništa Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da SNS sama može da formira Vladu i da ne zna da li će još neka stranka biti deo nove Vlade Srbije. „SNS ubedljivo ima najviše glasova, sami možemo da formiramo Vladu, a da li će biti još… »
Vesić: SNS može sama da formira Vladu, da li će biti još nekoga sem nas u Vladi, ne znam
Danas 07.07.2022
Član predsedništa Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je jutros da SNS sama može da formira Vladu i da ne zna da li će još neka stranka biti deo nove Vlade Srbije. „SNS ubedljivo ima najviše glasova, sami možemo da formiramo Vladu, a da li… »
Vesti dana »
Grmljavinske oluje večeras očekuje ove predele Srbije: Neka se ovi gradovi pripreme za nevreme, moguć i grad
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih
Šapić nikoga nije pitao za postavljanje terazija na Terazijama: Sve sproveo u tajnosti, sakrio i cenu
Nova pre 2 satajoš 39 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 3 satajoš 43 povezane
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojniji gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 49 povezanih