Povezane vesti
Katarina Živković nikad žešće o milici Pavlović: "Molim vas, ko je ona? Misli da smo svi njeni robovi"
Blic 07.07.2022
Pevačica Katarina Živković odlučila je da još jednom javno istupi povodom skandala Ane Nikolić i Milice Pavlović. - Dobila sam dosta poruka podrške nakon što sam javno progovorila na tu temu. Retko ko da me je podržao javno. Kada imate neku vašu borbu… »
Katarina nastavlja sukob sa Milicom: „Misli da smo svi njeni robovi“
Nova 07.07.2022
Pevačica Katarina Živković odlučila je da još jednom javno istupi povodom skandala Ane Nikolić i Milice Pavlović. „Dobila sam dosta poruka podrške nakon što sam javno progovorila na tu temu. Retko ko da me je podržao javno. Kada imate neku vašu borbu… »
Da mudro ćuti, a da se kolege mačuju oko nje! Pevačica još žešće oplela po Milici Pavlović - Misli da smo joj robovi!
Mondo 07.07.2022
Milica Pavlović već danima je u centru skandala zbog numere "Provereno" koja se našla na njenom albumu, a zatim je Ana Nikolić otpevala na jednom nastupu s izmenjenim tekstom i predstavila kao svoju. Milica Pavlović već danima je u centru skandala zbog… »
Vesti dana »

Đurić sa mađarskim kolegom Sijartom u Njujorku: Jačati energetsku bezbednost
Beta pre 3 minutajoš 35 povezanih

Ni zelenskom nije jasno šta ovo bi, Tramp veruje u njega! "Pomalo" iznenađen porukom predsednika SAD da "može da povrati teritorije" od ruskog "tigra od papira"
Kurir pre 22 minutajoš 48 povezanih

Hoće li oluje iz regiona pogoditi Srbiju? Od petka zahlađenje, padavine i snažni udari vetra
Mondo pre 17 minutajoš 21 povezana

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 14 poginulih
BBC News pre 53 minutajoš 16 povezanih

Đilas: Do pobede nad Vučićem u zajedničkom frontu na slobodnim izborima
Beta pre 8 minutajoš 12 povezanih