Povezane vesti
"Urbane poplave" paralisale Beograd: Od sutra nove obilne padavine, očekuje se i više požara: Kako sačuvati živu glavu u gradu…
Blic 07.07.2022
Srbiju su u utorak pogodile obilne padavine koje su izazvale poplave, a udari groma su izazvali veliki broj požara. Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Luka Čaušić rekao je za RTS da su ogromne kiše izazvale kolaps i opasnost po život i imovinu… »
Prestrašni podaci: U Zemunu palo 128 litara kiše za 2 sata, 2014. u Obrenovcu 240 za 2 dana
Telegraf 07.07.2022
Napomenuo je da najveću opasnost predstavljaju najniže kote u gradu – podvožnjaci, kuće koje su na nižim tačkama, ali i da sve prijave građana moraju da se provere što je brže moguće. Srbiju su u utorak pogodile obilne padavine koje su izazvale poplave… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 39 minutajoš 9 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane

Instalirana dodatna merna oprema u železničkoj stanici Beograd Centar u Prokopu
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“
Nova pre 34 minutajoš 45 povezanih