Povezane vesti

Pripadnici ROSU se povukli iz Štrpca

Politika 07.07.2022
Akcija više od 30 pripadnika ROSU u Štrpcu je završena oko podneva i policajci su se povukli sa svojim vozilima. Pretreseno je više lokacija, a akcija je počela jutros nešto pre sedam časova, prenosi RTS. Iz sedišta privremenog organa opštine… »

Specijalci Rosu upali u Štrpce: Pod punom opremom blokirali celu opštinu, maltretiraju Srbe na veliki praznik

Kurir 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. - Specijalci Rosu su raspoređeni na više lokacija, blokirali… »

VIDEO Pripadnici Rosu upali jutros u Štrpce: Pretresaju sve redom i skidaju kamere sa bandera

Radio 021 07.07.2022
Na više lokacija u Štrpcu policija od ranog jutra po nalogu suda i tužilaštva u Uroševcu sprovodi raciju, potvrdio je tužilac tužilaštva u Uroševcu Rasim Maljoku. Maljoku je rekao da se akcija ROSU u Štrpcu od jutros odvija po nalogu tog… »

Na Kosovu akcija protiv paralelnih srpskih struktura

Slobodna Evropa 07.07.2022
Policija Kosova sprovodi od četvrtka ujutro akciju oduzimanja bezbednosnih kamera koje su na teritoriji opštine Štrpce postavile paralelne srpske strukture lokalne vlasti. Akcija se sprovodi po nalogu Osnovnog suda u Uroševcu. Štrpce je jedna od… »

Više od 30 pripadnika Rosu upalo rano jutros u Štrpce (VIDEO)

Vesti online 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom, s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju (KiM). “Specijalci Rosu su raspoređeni na više lokacija… »

Pripadnici ROSU upali u Štrpce, blokirali opštinu i pretresali školu

Telegraf 07.07.2022
Nema sumnje da je po sredi novi atak i pritisak na Srbe - saopštila Kancelarija za KiM. Više od 30 pripadnika ROSU upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je… »

Više od 30 pripadnika Rosu upalo rano jutros u Štrpce

Politika 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom, s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju (KiM). „Specijalci Rosu su raspoređeni na više lokacija… »

Gradonačelnik Štrpca: Cilj policijske akcije je zastrašivanje, međunarodna zajednica da reaguje

Kurir 07.07.2022
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić kaže da je današnja policijska akcija u Štrpcu dokaz da se nastavlja sa praksom koja podrazumeva da se na velike pravoslavne praznike šalju specijalne jedinice u Štrpce. Jevtić je upitao međunarodnu zajednicu… »

Pred Srbijom je veliki izbor! Đunder o skrivenim motivima: Za Berlin smo genocidni narod a brisel želi da nas iskoreni sa…

Kurir 07.07.2022
Preko 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce s ciljem zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini. Dušan Đunder, međunarodni stručnjak za bezbednost, diplomatiju i organizovani kriminal, gostovao je u Pulsu Srbije na Kurir… »

Hronologija događaja iz Štrpca: Pogledajte video

Telegraf 07.07.2022
Pripadnici ROSU se povukli iz Štrpca. Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom, s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju (KiM) - Specijalci Rosu… »

Više od 30 pripadnika Rosu upalo u Štrpce na dan seoske slave, zaplenili svu opremu srpske opštine

RTV 07.07.2022
ŠTRPCE - Akcija više od 30 pripadnika ROSU u Štrpcu je završena oko podneva i policajci su se povukli sa svojim vozilima. Pretreseno je više lokacija, a akcija je počela jutros nešto pre sedam časova, prenosi RTS. Iz sedišta privremenog organa… »

Na Kosovu akcija protiv paralelnih srpskih struktura

Glas Amerike 07.07.2022
Na osnovu naloga Osnovnog suda u Uroševcu, Policija Kosova 7. jula sprovodi akciju oduzimanja bezbedonosnih kamera, koje su na teritoriji opštine Štrpce postavile paralelne srpske strukture. Štrpce je jedna od šest opština sa srpskom većinom južno… »

Pripadnici ROSU se povukli iz Štrpca: Iz opštine izneta oprema i dokumentacija

Danas 07.07.2022
Akcija više od 30 pripadnika ROSU u Štrpcu je završena i policajci su se povukli sa svojim vozilima, a pretreseno je više lokacija. Prema pisanju RTS-a iz sedišta privremenog organa opštine Štrpce, koji radi u sistemu Vlade Srbije, izneta je… »

Pripadnici Rosu se povukli iz Štrpca

Vesti online 07.07.2022
Akcija više od 30 pripadnika Rosu u Štrpcu završena je oko podneva i policajci su se povukli sa svojim vozilima. Pretreseno je više lokacija, a akcija je počela jutros nešto pre sedam časova. Iz sedišta privremenog organa opštine Štrpce, koji… »

ROSU upala u Štrpce – specijalci blokirali opštinu, akcija završena FOTO

B92 07.07.2022
Akcija više od 30 pripadnika ROSU u Štrpcu je završena i policajci su se povukli sa svojim vozilima. Pretreseno je više lokacija. Iz sedišta privremenog organa opštine Štrpce, koji radi u sistemu Vlade Srbije, izneta je dokumentacija, kompjuteri i… »

Pripadnici ROSU se povukli iz Štrpca, nema uhapšenih

N1 Info 07.07.2022
Akcija više od 30 pripadnika ROSU u Štrpcu je završena i policajci su se povukli sa svojim vozilima. Pretreseno je više lokacija. Iz sedišta privremenog organa opštine Štrpce, koji radi u sistemu Vlade Srbije, izneta je dokumentacija, kompjuteri i… »

Specijalci ROSU napustili Štrpce, iz opštine odneta dokumentacija, kompjuteri i oprema

Euronews 07.07.2022
Akcija više od 30 pripadnika ROSU u Štrpcu je završena oko podneva i policajci su se povukli sa svojim vozilima, javlja RTS. Pretreseno je više lokacija, a akcija je počela jutros nešto pre sedam časova. Iz sedišta privremenog organa opštine… »

Pripadnici ROSU se povukli iz Štrpca, nema uhapšenih

RTS 07.07.2022
Akcija više od 30 pripadnika ROSU u Štrpcu je završena i policajci su se povukli sa svojim vozilima. Pretreseno je više lokacija. Iz sedišta privremenog organa opštine Štrpce, koji radi u sistemu Vlade Srbije, izneta je dokumentacija, kompjuteri i… »

Racija na četiri lokacije: Tužilac Maljoku potvrdio da ROSU u Štrpcu uklanjaju kamere, otkrio sa kim istraga ima veze

Blic 07.07.2022
Na više lokacija u Štrpcu policija od ranog jutra po nalogu suda i tužilaštva u Uroševcu sprovodi raciju, potvrdio je tužilac tužilaštva u Uroševcu Rasim Maljoku, koji je kazao da se akcija ROSU u Štrpcu od jutros odvija po nalogu tog… »

Blokirano celo Štrpce! Više od 30 pripadnika Rosu pod punom opremom okupiralo srpske objekte (video)

Blic 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Kako je navedeno u saopštenju, specijalci Rosu raspoređeni… »

Otkrivamo šta se sve desilo u Štrpcu kada je Rosu upao sa oružjem: Narod je uznemiren, namerno su upali na veliki praznik

Kurir 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Novinarka portala Kosovo onlajn Marija Živić Jovanović… »

Kancelarija za KiM: Specijalci ROSU upali u Štrpce, Tužilac: Sa četiri lokacije uklanjaju se sigurnosne kamere

Euronews 07.07.2022
Više od 30 pripadnika ROSU upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Prethodno je tužilac Rasim Maljoku potvrdio da na više lokacija u Štrpcu policija po nalogu suda i tužilaštva u Uroševcu… »

Kancelarija za KiM: Više od 30 pripadnika Rosu upalo jutros u Štrpce

Beta 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju. "Specijalci Rosu su rasporedjeni na više lokacija… »

Pripadnici ROSU upali u Štrpce: Opština blokirana, pretresane škole

Nedeljnik 07.07.2022
(beta/AP Photo/Bojan Slavkovic) Više od 30 pripadnika ROSU upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za KiM. Tužilaštvo u Prištini je saopštilo da je… »

Iznose dokumentaciju, skidaju kamere sa bandera: Prve slike iz Štrpca, ROSU raspoređene na više lokacija u mestu (foto…

Blic 07.07.2022
Policijska vozila i kamioni, više od 30 pripadnika specijalne policije ROSU, blokirane ustanove od škola do pošte - tako od jutros izgleda Štrpce, srpska sredina na Kosovu i Metohiji. Specijalci ROSU su raspoređeni na više lokacija, upali su u… »

Kancelarija za KiM: Više od 30 pripadnika Rosu upalo jutros u Štrpce

Radio sto plus 07.07.2022
„Specijalci Rosu su rasporedjeni na više lokacija, blokirali su čitavu opštinu, upali su u osnovnu školu ‘Šarski odred’ na Brezovici, u objekat pošte u selu Drajkovce. Upali su i pretresali zgradu Privremenog organa odakle iznose svu… »

Više od 30 pripadnika Rosu upalo u Štrpce pod punom opremom

Pravda 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, navodi Kancelarija za KiM. Na više lokacija u Štrpcu policija od ranog jutra po nalogu suda i tužilaštva u… »

Ivanjdanski udar NA SRBE Pripadnici Rosu upali jutros u Štrpce

Alo 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, navodi Kancelarija za KiM. Specijalci Rosu su raspoređeni na više lokacija, blokirali su čitavu opštinu… »

Rosu upala u Štrpce: Više od 30 specijalaca pod punom opremom blokiralo celu opštinu - maltretiraju Srbe na Ivanjdan

Večernje novosti 07.07.2022
VIŠE od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, navodi Kancelarija za KiM. Duge cevi sve češća slika i na severu KiM, Foto AP Specijalci Rosu su… »

Oglasio se tužilac: U Štrpcu se uklanjaju sigurnosne kamere

Telegraf 07.07.2022
Maljoku je za Kaldžo objasnio da je u toku "racija" na četiri lokacije sa kojih se uklanjaju sigurnosne kamere. Na više lokacija u Štrpcu policija od ranog jutra po nalogu suda i tužilaštva u Uroševcu sprovodi raciju, potvrdio je za portal Kaldžo… »

Rosu u Štrpcu po nalogu tužilaštva: Bizarno opravdanje racije i maltretiranja Srba

Srbija danas 07.07.2022
Na više lokacija u Štrpcu policija od ranog jutra po nalogu suda i tužilaštva u Uroševcu sprovodi raciju, potvrdio je za portal Kaldžo tužilac tužilaštva u Uroševcu Rasim Maljoku, koji je kazao da se akcija Rosu u Štrpcu od jutros odvija po… »

Više od 30 pripadnika ROSU upalo u Štrpce pod punom opremom

Nova 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Kako je navedeno u saopštenju, specijalci Rosu raspoređeni… »

ROSU u Štrpcu skida kamere, akcija povezana sa predmetom u kom je i Radoičić

Nova 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. S druge strane, Osnovno tužilaštvo u Uroševcu tvrdi da je… »

Kancelarija za KiM: Više od 30 pripadnika Rosu upalo jutros u Štrpce

Novi magazin 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju. "Specijalci Rosu su raspoređeni na više lokacija… »

Pripadnici Rosu pod punom opremom upali u Štrpce

Sputnik 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Na više lokacija u Štrpcu policija od ranog jutra po… »

Više od 30 pripadnika Rosu upalo rano jutros u Štrpce

Dnevnik 07.07.2022
BEOGRAD: Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom, s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju (KiM). "Specijalci Rosu su raspoređeni na više… »

Prvi snimak upada Rosu u Štrpce na Ivanjdan! Blokirali sve, upali u školu, poštu i televiziju zastrašuju Srbe (video)

Kurir 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. 01:07 Prvi snimak upada ROSU u Štrpce na Ivanjdan! Specijalci… »

Upad u ranu zoru - Rosu pod punom opremom blokirali Štrpce: Specijalci sa dugim cevima vrše premetačinu

Mondo 07.07.2022
Specijalci Rosu su raspoređeni na više lokacija, blokirali su čitavu opštinu, upali su u osnovnu školu Šarski odred na Brezovici. Specijalci Rosu su raspoređeni na više lokacija, blokirali su čitavu opštinu, upali su u osnovnu školu Šarski… »

Ponovo maltretiraju Srbe na veliki praznik Evo kako izgleda šiptarsko divljanje Rosu u Štrpcu (foto)

Alo 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Specijalci Rosu raspoređeni su na više lokacija, blokirali… »

Rosu upala u Štrpce: Više od 30 specijalaca pod punom opremom blokiralo celu opštinu - maltretiraju Srbe na Ivannjdan

Srbija danas 07.07.2022
Više od 30 pripadnika Rosu upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj opštini, navodi Kancelarija za KiM. Specijalci Rosu su raspoređeni na više lokacija, blokirali su čitavu opštinu… »

Pogledajte prve fotografije iz Štrpca: Policajci ROSU blokirali opštinu i pretresali školu

Telegraf 07.07.2022
"Penju se po banderama odakle skidaju nadzorne kamere koje ne rade više godina" - navode iz Kancelarije za KiM. Više od 30 pripadnika ROSU upalo je rano jutros u Štrpce pod punom opremom s ciljem novog zastrašivanja i maltretiranja Srba u ovoj… »

Vesti dana »