Повезане вести
Цвејић: Политичка сцена презасићена старим лицима, време је за нешто ново
Н1 Инфо 07.07.2022
Професор Филозофског факулта и бивши члан РЕМ Слободан Цвејић изјавио је у емисији Н1 Студио Ливе да ће се новоосновани покрет "Србија центар" у свом раду трудити да промени ствари на политичкој сцени, као и да наша земља крене… »
Здравко Понош за „Нову“: Бићемо спремни за београдске изборе
Нова 07.07.2022
Здравко Понош, који је био председнички кандидат коалиције Уједињена Србија, формирао је свој покрет “Србија центар”, а јуче је чланове свог тима представио јавности. Понош у разговору за “Нову” наводи да је спреман да сарађује… »
Понош: “Не треба Шапића кривити за поплаве, он је на дужност дошао пре три дана”
Недељник 07.07.2022
Фотографија: Игор Павићевић (Бета) – Председник покрета “Србија центар” Здравко Понош оценио је данас да не треба кривити градоначелника Београда Александра Шапића за поплаве, јер је дужност преузео пре три дана. “Мислим да Бог… »
Понош: Не треба Шапића кривити за поплаве, он је на дужност дошао пре три дана
Радио сто плус 07.07.2022
„Мислим да Бог није баш добра адреса да га кривимо за поплаве, али такодје мислим да не може да се окриви неко ко је преузео дужност пре три дана. За поплаве они реално нису имали довољно времена да нешто ураде, мада неки од… »
Понош: Не треба Бога кривити за поплаве, али ни Шапића, на дужност је дошао пре три дана
Радио 021 07.07.2022
Председник покрета "Србија центар" Здравко Понош оценио је данас да не треба кривити градоначелника Београда Александра Шапића за поплаве, јер је дужност преузео пре три дана. "Мислим да Бог није баш добра адреса да га кривимо за… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 19 минутајош 8 повезаних
Четири удеса током ноћи у Београду: Седморо повређених, три особе имају тешке повреде
Б92 пре 24 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 49 минутајош 1 повезана
(Видео) Покренута операција великих размера! Почела размена ватре, испаљене ракете: Нови рат ескалира, стотине хиљада људи већ је побегло
Блиц пре 29 минутајош 4 повезане
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 1 сатјош 7 повезаних