Повезане вести
Брнабић збуњена резолуцијом: ЕК каже једно, ЕП каже друго, ништа ми ту више није јасно
Данас 07.07.2022
Председница Владе Србије Ана Брнабић је изјавила да јој „није јасна“ резолуција Европског парламента (ЕП). Подсетимо, посланици ЕП усвојили су резолуцију у којој се наводи да ће напредак Србије ка ЕУ директно зависити од јачања… »
Премијерка Брнабић: Није ми јасна резолуција ЕП, што се мене тиче, лопта је у дворишту Брисела
Курир 07.07.2022
КРАГУЈЕВАЦ - Премијерка Ана Брнабић, је рекла данас у Крагујевцу да јој није јасна резолуција Европског парламента у којој се позивају Србија и "Косово "да постигну споразум о нормализацији односа "заснован на међусобном… »
Брнабић нејасна резолуција Европског парламента о међусобном признању Србије и Косова
Слободна Европа 07.07.2022
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је 7. јула да јој није јасна резолуција Европског парламента у којој се позивају Србија и Косово да постигну споразум о нормализацији односа "заснован на међусобном признању". "Европска… »
Брнабић: Није ми јасна резолуција Европског парламента
Бета видео 07.07.2022
КРАГУЈЕВАЦ - Премијерка Ана Брнабић је рекла данас у Крагујевцу да јој није јасна резолуција Европског парламента у којој се позивају Србија и Косово да постигну споразум о нормализацији односа ``заснован на међусобном… »
Брнабић каже да јој ништа више није јасно: ЕК каже једно, ЕП друго
Нова 07.07.2022
Председница Владе Србије Ана Брнабић је изјавила да јој "није јасна" резолуција Европског парламента (ЕП). Подсетимо, посланици ЕП усвојили су резолуцију у којој се наводи да ће напредак Србије ка ЕУ директно зависити од јачања… »
Брнабић о резолуцији: Ништа ми сад ту више није јасно – ЕК каже једно, ЕП друго
Н1 Инфо 07.07.2022
Председница Владе Србије Ана Брнабић је изјавила да јој "није јасна" резолуција Европског парламента (ЕП). Подсетимо, посланици ЕП усвојили су резолуцију у којој се наводи да ће напредак Србије ка ЕУ директно зависити од јачања… »
Притисак Европског парламента на Србију да се уведу санкције Русији! Стручњаци: Поруке које шаљу нису изненађујуће
Курир 07.07.2022
Европски парламент усвојио је Резолуцију о Србији уз позив да се уведу санкције Русији. Извештај известиоца Владимира Билчика о Србији подржало је 523 посланика Европског парламента, против је било њих 78, а 34 је било уздржано… »
Резолуција ЕП са санкцијама Русији и признањем Косова: Губи ли ЕУ стрпљење са Србијом?
Радио 021 07.07.2022
Европски парламент усвојио је резолуцију о Србији, односно годишњи извештај известиоца ЕП Владимира Билчика. У питању је први извештај о Србији након руске инвазије на Украјину и осим што су њиме обухваћене унутрашње реформе… »
Ивковић: Санкције Русији још једно отворено питање у односима Србије и ЕУ
Данас 06.07.2022
“Резолуција која је усвојена на Одбору за спољне послове Европског парламента прошлог месеца сада је усвојена и у пленуму, без већих измена”, сматра Александар Ивковић, уредника вести портала Јуропијан Вестерн Балканс (ЕВБ)… »
Вести дана »
Троје активиста задржано преко ноћи у полицији у Новом Саду: Терете се за непристојно понашање
Нова пре 5 минутајош 14 повезаних
ЦНН: Више особа хоспитализовано због сумњивог пакета у бази „Ендруз“, Трамп био тамо дан раније
Недељник пре 55 минутајош 13 повезаних
Мат: анализира привредну активност Србије: Индустријска производња јача, прерађивачки сектор доноси раст БДП-а, биће ефекта и на плате
Блиц пре 35 минутајош 7 повезаних