Повезане вести

''Иди, сине, у Партизан...''

''Иди, сине, у Партизан...''

Спортске.нет 07.07.2022
Фудбалер из Малија Фусени Дијабате изјавио је данас да "осећа велико задовољство" због доласка у Партизан и да верује да ће његов долазак бити на "обострану корист". Дијабате је данас потписао трогодишњи уговор са Партизаном… »
Откривени финансијски детаљи Дијабатеовог трансфера, Партизан је заиста фантастично прошао!?

Откривени финансијски детаљи Дијабатеовог трансфера, Партизан је заиста фантастично прошао!?

Спортске.нет 07.07.2022
Партизан је данас представио своје пето појачање у летњем прелазном року, чиме је полако почео да приводи крају активности током летње пијаце. Двадесетшестогодишњи крилни фудбалер из Малија и досадашњи фудбалер турског… »
Дијабате представљен у хумској: ‘Мама ми је дала благослов да дођем у Београд!’ (фото) (видео)

Дијабате представљен у хумској: ‘Мама ми је дала благослов да дођем у Београд!’ (фото) (видео)

Хот спорт 07.07.2022
Офанзивац појачао редове црно-белих! Како је и најављивано током претходних дана, Фусени Дијабате је нови фудбалер Партизана. Лево крило, из Малија, стиже у Хумску као велико појачање за тим који са клупе предводи Илија… »
Дијабате: Мама ми је рекла да потпишем за Партизан

Дијабате: Мама ми је рекла да потпишем за Партизан

Данас 07.07.2022
Фусени Дијабате, последњи страни фудбалер који је у летњем прелазном року дошао у Партизан, рекао је на званичном представљању да му је мајка сугерисала да прихвати понуду црно-белих. „Када су ме директор и тренер позвали… »
Дијабате о Партизану и ко му је сугерисао да дође у Београд, Илиев о јагодама, шлагу и „30 секунди играчу“...

Дијабате о Партизану и ко му је сугерисао да дође у Београд, Илиев о јагодама, шлагу и „30 секунди играчу“...

Спортски журнал 07.07.2022
Дијабате, који је рођен у Француској а у омладинским селекцијама је наступао за репрезентацију Малија, раније данас је потписао трогодишњи уговор са клубом из Хумске. Нови фудбалер Партизана Фусени Дијабате изјавио је да му је… »
Дијабате: Имао сам и друге понуде, мајка ми је сугерисала да дођем у Партизан

Дијабате: Имао сам и друге понуде, мајка ми је сугерисала да дођем у Партизан

Нова 07.07.2022
Репрезентативац Малија не крије задовољство након доласка у редове црно-белих. Крилни нападач Фусени Дијабате нови је фудбалер Партизана, потписао је трогодишњи уговор након што је прошао медицинске прегледе у Београду… »
Зовем га "30 секунди играч", видећете зашто! Илиев спектакуларно представио Фусенија: Један од најбољих странаца икад!

Зовем га "30 секунди играч", видећете зашто! Илиев спектакуларно представио Фусенија: Један од најбољих странаца икад!

Мондо 07.07.2022
Фусени Дијабате је ново појачање Партизана, а у клубу много очекују од њега. Фусени Дијабате је ново појачање Партизана, а у клубу много очекују од њега. На стадиону Партизана представљено је ново појачање, брзоноги крилни… »
Дилеме више нема: Фусени Дијабате појачао Партизан

Дилеме више нема: Фусени Дијабате појачао Партизан

Вечерње новости 07.07.2022
АКО су постојале било какве дилеме, више их нема. Фусени Дијабате постао је званично фудбалер Партизана. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЦХРИСТОПХЕ ПЕТИТ ТЕССОН Фудбалер из Малија је највеће појачање црно-белих у летњем прелазном року и планиран… »
Фусени Дијабате нови фудбалер Партизана

Фусени Дијабате нови фудбалер Партизана

Данас 07.07.2022
Крилни нападач Фусени Дијабате нови је фудбалер Партизана, потврдио је клуб из Хумске. Репрезентативац Малија ће бити пети странац у екипи Илије Столице, а уједно и последњи према речима новог тренера црно-белих. Потписао је… »
Дијабате званично у Партизану, долази као велико појачање у нападу

Дијабате званично у Партизану, долази као велико појачање у нападу

Нова 07.07.2022
Стиже са великим искуством из различитих лига Крилни нападач Фусени Дијабате нови је фудбалер Партизана, потврдио је клуб на друштвеним мрежама. Његова званична промоција заказана је за 15 часова, а репрезентативац Малија биће… »
Бомба је одјекнула - Партизан столици за рођендан поклонио појачање: Играо са Вардијем, сада долази у Хумску по ЛШ!

Бомба је одјекнула - Партизан столици за рођендан поклонио појачање: Играо са Вардијем, сада долази у Хумску по ЛШ!

Мондо 07.07.2022
Партизан је званично објавио да је Фусени Дијабате нови играч црно-белих. Партизан је званично објавио да је Фусени Дијабате нови играч црно-белих. Партизан је пред почетак нове сезоне озваничио још једно појачање, а то је… »
Навијачи су ово чекали: Дијабате стигао у Београд, Партизан дочекао највеће појачање овог лета

Навијачи су ово чекали: Дијабате стигао у Београд, Партизан дочекао највеће појачање овог лета

Вечерње новости 07.07.2022
ЧЕКАЛИ су навијачи Партизана са нестрпљењем да највеће појачање у летњем прелазном року Фусени Дијабате стигне у Београд. То се и десило у касним вечерњим сатима. Фото: ЕПА-ЕФЕ/Нигел Роддис Њега су на аеродрому "Никола… »

Вести дана »