Повезане вести
Александар Пешић: Немам квалитет за Звезду и српски фудбал
Спортски журнал 07.07.2022
Нишлија је у сезони за нама одиграо 31 меч у шампионату Турске и постигао 14 голова за Карагумрук. Нападач турског Карагумрука Александар Пешић демантовао је наводе медија да ће појачати напад шампиона Србије Црвене звезде. -… »
Александар пешић у свом стилу: Популарни Шиља причао о могућем повратку на Маракану!
Хот спорт 07.07.2022
Узбудила је све звездаше вест о повратку Александра Пешића на Маракану, међутим, он се данас обратио Моззарт Спорту, а по његовим речима може се закључити да није близу црвено-белог дреса. Прве речи Александра Пешића биле су… »
Пешић и Звезда: "Немам ја квалитет за српски фудбал..."
Спортске.нет 07.07.2022
Александар Пешић се поново доводио у везу са Црвеном звездом и поново је исход исти - не долази. "Волим Звезду, али ја немам квалитет за Звезду и српски фудбал", рекао је Александар Пешић, пренео "Спорт клуб". Био је ироничан… »
"Нећу доћи, немам ја квалитет за звезду": Александар Пешић и изјава која је шокирала све на "Маракани"
Вечерње новости 07.07.2022
НИШТА од доласка Александра Пешића на "Маракану". Иако је јуче тај трансфер скоро па био известан, преко ноћи се нешто десило и потенцијалног репрезентативца Србије ни наредне сезоне нећемо гледати у дресу Црвене звезде. ФОТО: М… »
Вести дана »
Жена погинула, двоје повређених у саобраћајној несрећи на ауто-путу Милош Велики
РТВ пре 2 сатајош 40 повезаних
Претучен књижевник Владимир Арсенијевић у Београду, уочи комеморације у организацији НВО
Бета пре 9 сатијош 13 повезаних
СРЦЕ: Крњи РЕМ добар само за представнике власти, контрола над медијима остаје у њиховим рукама
Бета пре 2 сатајош 39 повезаних
Комеморација у Поточарима и укоп остатака 10 новоидентификованих жртава (ВИДЕО)
Инсајдер пре 5 сатијош 29 повезаних