Povezane vesti
Rok za korišćenje vaučera produžen do 30. novembra
Politika 07.07.2022
Vlada Srbije danas je donela odluku da se rok za korišćenje vaučera za odmor u Srbiji produži za mesec dana i da vaučeri umesto do 31. oktobra, kako je bilo prvobitno predviđeno, mogu da se iskoriste do 30. novembra, izjavila je za Tanjug ministarka… »
Rok važenja vaučera za odmor u Srbiji produžen do 30. novembra
RTS 07.07.2022
Vlada Srbije usvojila je na sednici izmenu Uredbe o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije, kojom se produžava rok za korišćenje dodatnih vaučera do 30… »
Važenje vaučera za odmor u Srbiji produženo do 30. novembra
N1 Info 07.07.2022
Vlada Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, prihvatili su inicijativu udruženja "Moja Srbija" za produženje roka važenja dodatne kvote vaučera za odmor u Srbiji, saopštilo je udruženje. Novi rok do kada građani mogu… »
Produžen rok važenja turističkih vaučera do 30. novembra, najtraženije Prolom i Sijarinska Banja
Euronews 07.07.2022
Vlada Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, prihvatili su inicijativu udruženja "Moja Srbija" za produženje roka važenja dodatne kvote vaučera za odmor u Srbiji do 30. novembra, saopštilo je to udruženje. Dodaje se da se u… »
Vaučeri za odmor u Srbiji važiće do 30. novembra
RTV 07.07.2022
BEOGRAD - Vlada Republike Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, prihvatili su inicijativu udruženja "Moja Srbija" za produženje roka važenja dodatne kvote vaučera za odmor u Srbiji. Novi rok do kada građani mogu iskoristiti… »
Produženo važenje vaučera za odmor u Srbiji, objavljen i novi rok
Nova 07.07.2022
Vlada Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, prihvatili su inicijativu udruženja "Moja Srbija" za produženje roka važenja dodatne kvote vaučera za odmor u Srbiji. Novi rok do kada građani mogu iskoristiti svoje vaučere je 30… »
Vesti dana »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 12 satijoš 1 povezana