Povezane vesti
Ukrajinska zastava na Zmijskom ostrvu; Putin: Rusija "tek počela" u Ukrajini
Glas Amerike 07.07.2022
Kijev — Ukrajinske snage podigle su u četvrtak nacionalnu zastavu na Zmijskom ostrvu, u Crnom moru, koje su ponovo osvojile od ruskih snaga. Međutim, Kijev je izgubio jednog od vodećih međunarodnih saveznika nakon što je britanski premijer Boris… »
Zaharova: Džonsona pogodio bumerang koji je sam bacio
Pravda 07.07.2022
Britanskog premijera Borisa Džonsona je pogodio bumerang koji je sam bacio, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, ističući da je on kovač sopstvenog pada. "Predali su ga njegovi saborci", naglasila je… »
Zaharova: Džonsona pogodio bumerang koji je sam bacio
Vesti online 07.07.2022
Britanskog premijera Borisa Džonsona je pogodio bumerang koji je sam bacio, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, ističući da je on kovač sopstvenog pada. – Predali su ga njegovi saborci – naglasila je… »
Vesti dana »
Određen pritvor trinaestoj osobi koja je uhapšena zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 2 satajoš 50 povezanih
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih
Opozicija i aktivisti dogovorili kako će čuvati Stari savski most: Noćna dežurstva i još jedan kamp
Radio 021 pre 4 satijoš 29 povezanih
Pokret Bravo: U policiji pretučen čovek koji je uhapšen ispred novosadskog suda tokom blokade
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 1 satjoš 42 povezane