Povezane vesti
Ukrajinska zastava na Zmijskom ostrvu; Putin: Rusija "tek počela" u Ukrajini
Glas Amerike 07.07.2022
Kijev — Ukrajinske snage podigle su u četvrtak nacionalnu zastavu na Zmijskom ostrvu, u Crnom moru, koje su ponovo osvojile od ruskih snaga. Međutim, Kijev je izgubio jednog od vodećih međunarodnih saveznika nakon što je britanski premijer Boris Džonson… »
Zaharova: Džonsona pogodio bumerang koji je sam bacio
Pravda 07.07.2022
Britanskog premijera Borisa Džonsona je pogodio bumerang koji je sam bacio, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, ističući da je on kovač sopstvenog pada. "Predali su ga njegovi saborci", naglasila je… »
Zaharova: Džonsona pogodio bumerang koji je sam bacio
Vesti online 07.07.2022
Britanskog premijera Borisa Džonsona je pogodio bumerang koji je sam bacio, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, ističući da je on kovač sopstvenog pada. – Predali su ga njegovi saborci – naglasila je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 32 povezane

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 9 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 47 minutajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 17 povezanih