Povezane vesti
Ukrajinska zastava na Zmijskom ostrvu; Putin: Rusija "tek počela" u Ukrajini
Glas Amerike 07.07.2022
Kijev — Ukrajinske snage podigle su u četvrtak nacionalnu zastavu na Zmijskom ostrvu, u Crnom moru, koje su ponovo osvojile od ruskih snaga. Međutim, Kijev je izgubio jednog od vodećih međunarodnih saveznika nakon što je britanski premijer Boris… »
Zaharova: Džonsona pogodio bumerang koji je sam bacio
Pravda 07.07.2022
Britanskog premijera Borisa Džonsona je pogodio bumerang koji je sam bacio, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, ističući da je on kovač sopstvenog pada. "Predali su ga njegovi saborci", naglasila je… »
Zaharova: Džonsona pogodio bumerang koji je sam bacio
Vesti online 07.07.2022
Britanskog premijera Borisa Džonsona je pogodio bumerang koji je sam bacio, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, ističući da je on kovač sopstvenog pada. – Predali su ga njegovi saborci – naglasila je… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana