Povezane vesti
Ukrajinska zastava na Zmijskom ostrvu; Putin: Rusija "tek počela" u Ukrajini
Glas Amerike 07.07.2022
Kijev — Ukrajinske snage podigle su u četvrtak nacionalnu zastavu na Zmijskom ostrvu, u Crnom moru, koje su ponovo osvojile od ruskih snaga. Međutim, Kijev je izgubio jednog od vodećih međunarodnih saveznika nakon što je britanski premijer Boris Džonson… »
Zaharova: Džonsona pogodio bumerang koji je sam bacio
Pravda 07.07.2022
Britanskog premijera Borisa Džonsona je pogodio bumerang koji je sam bacio, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, ističući da je on kovač sopstvenog pada. "Predali su ga njegovi saborci", naglasila je… »
Zaharova: Džonsona pogodio bumerang koji je sam bacio
Vesti online 07.07.2022
Britanskog premijera Borisa Džonsona je pogodio bumerang koji je sam bacio, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, ističući da je on kovač sopstvenog pada. – Predali su ga njegovi saborci – naglasila je… »
Vesti dana »
Makron naredio premeštanje nuklearnog nosača aviona u Sredozemlje zbog sukoba na Bliskom istoku
Beta pre 46 minutajoš 47 povezanih
Poljoprivrednik: „Nismo postigli dogovor, pozvani smo sutra na sastanak u Vladu“
Nedeljnik pre 4 satijoš 35 povezanih
BLOG UŽIVO, Tramp: Iran ostao bez avijacije i mornarice; Izrael tvrdi da je ubio komandanta iranske Revolucionarne garde koji sarađuje sa Hezbolahom
Insajder pre 21 minutajoš 110 povezanih
Savković za Euronews Srbija: SAD ušle u sukob s Iranom bez jasnog plana za dan posle
Euronews pre 2 satajoš 88 povezanih