Povezane vesti
Kanadska plivačica: Drogirali su me, probudila sam se potpuno izgubljena
Nova 07.07.2022
Bizarna situacija u plivačkom svetu. Kanadska plivačica Mari-Sofi Arvi izjavila je da ju je neko drogirao tokom poslednje noći Svetskog prvenstva, koje je održano u Budimpešti. Arvi je osvojila bronzanu medalju u štafeti 4×200 slobodno. "Dugo sam se… »
Nepoznate osobe drogirale kanadsku plivačicu
Danas 07.07.2022
Kanadska plivačica Mari-Sofi Arvi otkrila je da ju je neko drogirao poslednje večeri na Svetskom prvenstvu koje je od 18. juna do 3. jula održano u Budimpešti. Plivačica koja je na ovom šampionatu osvojila bronzanu medalju u disciplini 4×200 slobodnim… »
Skandal na SP u plivanju: "drogirali su me" Kanadska plivačica iznela teške optužbe (foto)
Večernje novosti 07.07.2022
KANADSKA plivačica Mari-Sofi Arvi izjavila je da ju je neko drogirao tokom poslednje noći Svetskog prvenstva, koje je održano u Budimpešti, prenose britanski mediji. FOTO: Instagram/Mari-Sofi Arvi Arvi (22) je osvojila bronzanu medalju u štafeti 4x200… »
Kanađanku drogirali na Svetskom prvenstvu u Budimpešti
Sport klub 07.07.2022
Mari Sofi Arvi, kanadska plivačica, objavila je da je neko drogirao tokom poslednje noći Svetskog šampionata u plivanju u Budimpešti. Kanađanka je izašla sa svojih devet reprezentativnih drugarica i kaže da se ne seća ničega u period od šest sati. “Neko… »
Vesti dana »

Navršava se 30 godina od Oluje: Najveće stradanje Srba od Drugog svetskog rata
Mondo pre 54 minutajoš 22 povezane

Oblačno i svežije, lokalno sa vremenskim nepogodama, temperatura do 28 stepeni
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih

Besana noć u Ukrajini Troje poginulo, Rusi izveli preko 400 udara, Tramp preti sankcijama
Dnevnik pre 14 minutajoš 11 povezanih

Tramp potvrdio da će njegov izaslanik Vitkof posetiti Rusiju ove nedelje
Radio sto plus pre 5 minutajoš 8 povezanih

Danas je Blaga Marija: Veruje se da žene zbog jedne stvari treba da odu u crkvu i pomole joj se
Telegraf pre 54 minutajoš 8 povezanih