Povezane vesti
Kanadska plivačica: Drogirali su me, probudila sam se potpuno izgubljena
Nova 07.07.2022
Bizarna situacija u plivačkom svetu. Kanadska plivačica Mari-Sofi Arvi izjavila je da ju je neko drogirao tokom poslednje noći Svetskog prvenstva, koje je održano u Budimpešti. Arvi je osvojila bronzanu medalju u štafeti 4×200 slobodno. "Dugo sam… »
Nepoznate osobe drogirale kanadsku plivačicu
Danas 07.07.2022
Kanadska plivačica Mari-Sofi Arvi otkrila je da ju je neko drogirao poslednje večeri na Svetskom prvenstvu koje je od 18. juna do 3. jula održano u Budimpešti. Plivačica koja je na ovom šampionatu osvojila bronzanu medalju u disciplini 4×200… »
Skandal na SP u plivanju: "drogirali su me" Kanadska plivačica iznela teške optužbe (foto)
Večernje novosti 07.07.2022
KANADSKA plivačica Mari-Sofi Arvi izjavila je da ju je neko drogirao tokom poslednje noći Svetskog prvenstva, koje je održano u Budimpešti, prenose britanski mediji. FOTO: Instagram/Mari-Sofi Arvi Arvi (22) je osvojila bronzanu medalju u štafeti… »
Kanađanku drogirali na Svetskom prvenstvu u Budimpešti
Sport klub 07.07.2022
Mari Sofi Arvi, kanadska plivačica, objavila je da je neko drogirao tokom poslednje noći Svetskog šampionata u plivanju u Budimpešti. Kanađanka je izašla sa svojih devet reprezentativnih drugarica i kaže da se ne seća ničega u period od šest… »
Vesti dana »
Studentska blokada na Autokomandi, odata pošta poginulima u Novom Sadu
RTS pre 7 minutajoš 79 povezanih
Petar Benčina: Studenti su čestiti i pravični… odmerena, ali žilava generacija
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih
Sudar dva autobusa kod Umke, dvoje poginulih; U KCS primljeno 56 povređenih, dvoje u teškom stanju
RTV pre 7 minutajoš 82 povezane
Peter Sorensen od 1. februara specijalni predstavnik EU-a za dijalog Srbije i Kosova
Al Jazeera pre 54 minutajoš 19 povezanih
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih