Повезане вести
Канадска пливачица: Дрогирали су ме, пробудила сам се потпуно изгубљена
Нова 07.07.2022
Бизарна ситуација у пливачком свету. Канадска пливачица Мари-Софи Арви изјавила је да ју је неко дрогирао током последње ноћи Светског првенства, које је одржано у Будимпешти. Арви је освојила бронзану медаљу у штафети 4×200… »
Непознате особе дрогирале канадску пливачицу
Данас 07.07.2022
Канадска пливачица Мари-Софи Арви открила је да ју је неко дрогирао последње вечери на Светском првенству које је од 18. јуна до 3. јула одржано у Будимпешти. Пливачица која је на овом шампионату освојила бронзану медаљу у… »
Скандал на СП у пливању: "дрогирали су ме" Канадска пливачица изнела тешке оптужбе (фото)
Вечерње новости 07.07.2022
КАНАДСКА пливачица Мари-Софи Арви изјавила је да ју је неко дрогирао током последње ноћи Светског првенства, које је одржано у Будимпешти, преносе британски медији. ФОТО: Инстаграм/Мари-Софи Арви Арви (22) је освојила бронзану… »
Канађанку дрогирали на Светском првенству у Будимпешти
Спорт клуб 07.07.2022
Мари Софи Арви, канадска пливачица, објавила је да је неко дрогирао током последње ноћи Светског шампионата у пливању у Будимпешти. Канађанка је изашла са својих девет репрезентативних другарица и каже да се не сећа ничега у… »
Вести дана »
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 19 минутајош 18 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 2 сатајош 14 повезаних
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 2 сатајош 14 повезаних