Повезане вести

Канадска пливачица: Дрогирали су ме, пробудила сам се потпуно изгубљена

Канадска пливачица: Дрогирали су ме, пробудила сам се потпуно изгубљена

Нова 07.07.2022
Бизарна ситуација у пливачком свету. Канадска пливачица Мари-Софи Арви изјавила је да ју је неко дрогирао током последње ноћи Светског првенства, које је одржано у Будимпешти. Арви је освојила бронзану медаљу у штафети 4×200… »
Непознате особе дрогирале канадску пливачицу

Непознате особе дрогирале канадску пливачицу

Данас 07.07.2022
Канадска пливачица Мари-Софи Арви открила је да ју је неко дрогирао последње вечери на Светском првенству које је од 18. јуна до 3. јула одржано у Будимпешти. Пливачица која је на овом шампионату освојила бронзану медаљу у… »
Скандал на СП у пливању: "дрогирали су ме" Канадска пливачица изнела тешке оптужбе (фото)

Скандал на СП у пливању: "дрогирали су ме" Канадска пливачица изнела тешке оптужбе (фото)

Вечерње новости 07.07.2022
КАНАДСКА пливачица Мари-Софи Арви изјавила је да ју је неко дрогирао током последње ноћи Светског првенства, које је одржано у Будимпешти, преносе британски медији. ФОТО: Инстаграм/Мари-Софи Арви Арви (22) је освојила бронзану… »
Канађанку дрогирали на Светском првенству у Будимпешти

Канађанку дрогирали на Светском првенству у Будимпешти

Спорт клуб 07.07.2022
Мари Софи Арви, канадска пливачица, објавила је да је неко дрогирао током последње ноћи Светског шампионата у пливању у Будимпешти. Канађанка је изашла са својих девет репрезентативних другарица и каже да се не сећа ничега у… »

Вести дана »