Повезане вести

Умро осуђеник на доживотни затвор Нинослав Јовановић

Умро осуђеник на доживотни затвор Нинослав Јовановић

Политика 08.07.2022
Познат као „Малчански берберин” овај криминалац и злочинац преминуо је од срца у болници у Пожаревцу где је пребачен из Забеле. НИШ - Управа за извршење кривичних и заводских санкција Министарства правде Републике Србије… »
Преминуо Нинослав Јовановић, „Малчански берберин“

Преминуо Нинослав Јовановић, „Малчански берберин“

Дневник 08.07.2022
БЕОГРАД: Нинослав Јовановић, у јавности познатији као "малчански берберин", преминуо је ноћас у Општој болници у Пожаревцу, преноси РТС. Нинослав Јовановић из села Малча правоснажно је осуђен на доживотну робију у августу прошле… »
Отац девојчице коју је отео Малчански берберин након његове смрти: Коначно крећемо сви напред

Отац девојчице коју је отео Малчански берберин након његове смрти: Коначно крећемо сви напред

Телеграф 08.07.2022
- Осуђенику Н.Ј. позило је синоћ после 22 сата у соби у којој је био смештен. Одмах је пребачен у Заводски стационар, где му је пружена сва медицинска помоц и урађен ЕКГ срца- кажу из Управе за извршење кривичних санкција… »
Огласили се из Управе за извршење кривичних санкција након смрти Малчанског берберина: Тело на обдукцији

Огласили се из Управе за извршење кривичних санкција након смрти Малчанског берберина: Тело на обдукцији

Телеграф 08.07.2022
По закону су одмах обавештени Више јавно тужилаштво у Пожаревцу и полиција, а у складу са законом наложена је обдукција тела. У Управи за извршење кривичних санкција су саопштили да је осуђеник Нинослав Јовановић (48) познатији… »
Малчански берберин понављао ова страшна дела, провео 22 године у затвору, позлило му у Забели, умро у болници

Малчански берберин понављао ова страшна дела, провео 22 године у затвору, позлило му у Забели, умро у болници

Телеграф 08.07.2022
Два пута осуђиван за истоврсна кривична дела и иза решетака провео укупно 22 године. Нинослава Јовановића (48) из села Малча, познатији као Малчански беберин, који је 5. јануара прошле године осуђен на доживотну робију због… »
Сазнајемо: Ово је узрок смрти Малчанског берберина, осуђен на доживотну робију

Сазнајемо: Ово је узрок смрти Малчанског берберина, осуђен на доживотну робију

Телеграф 08.07.2022
Нинослав Јовановић ухапшен је 5. јануара 2020. године, због отмице и продуженог дела силовања дванаестогодишње девојчице. Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, коме је јуче позлило у Казнено-поправном заводу у… »
Србија је 17 дана стрепела због силоватеља: Овако је пао Малчански берберин

Србија је 17 дана стрепела због силоватеља: Овако је пао Малчански берберин

Нова 08.07.2022
Вишеструко осуђивани силоватељ Нинослав Јовановић, познатији по надимку Малчански берберин, преминуо је у затвору, а он је био осуђен на доживотну робију због отмице и злостављања девојчице. Случај отмице Монике К. подигао је… »
„Сетио сам се отмице своје ћерке“: Отац жртве о смрти Малчанског берберина

„Сетио сам се отмице своје ћерке“: Отац жртве о смрти Малчанског берберина

Нова 08.07.2022
Роберт К., отац жртве Нинослава Јовановића познатијег као Малчански берберин, који је због злостављања дванаестогодишње девојчице 2019. године осуђен на казну доживотног затвора, огласио се након вести да је Јовановић преминуо… »
2 Монструма доживела исту судбину: Малчански берберин и Младен Огулинац својим злоделима згрозили Србију, умрли на идентичан…

2 Монструма доживела исту судбину: Малчански берберин и Младен Огулинац својим злоделима згрозили Србију, умрли на идентичан…

Курир 08.07.2022
Нинослав Јовановић (48) из нишког села Малча, познат по надимку Малчански берберин, који је синоћ умро након што му је позлило у ћелији затвора Забела у Пожаревцу, где је служио казну доживотног затвора због отмице и сексуалног… »
"Сада може мирно да спава, Зна да га нема": Огласио се отац жртве Малчанског берберина након вести о његовој смрти, открио и…

"Сада може мирно да спава, Зна да га нема": Огласио се отац жртве Малчанског берберина након вести о његовој смрти, открио и…

Блиц 08.07.2022
Мени је мило због моје ћерке, она је сад коначно слободна, каже Роберт Каримановић, отац девојчице коју је Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, отео и мучио. - Зна да га нема и може да крене даље са животом. Он… »
Преминуо Нинослав Јовановић, у јавности познат као Малчански берберин

Преминуо Нинослав Јовановић, у јавности познат као Малчански берберин

Еуроневс 08.07.2022
Нинослав Јовановић, у јавности познатији као Малчански берберин, преминуо је ноћас у Општој болници у Пожаревцу, преноси РТС. Нинослав Јовановић из села Малча правоснажно је осуђен на доживотну робију у августу прошле године, а… »
Отац жртве малчанског берберина ексклузивно за Курир ТВ: Није ми криво што је умро, упропастио ми је дете овако је она…

Отац жртве малчанског берберина ексклузивно за Курир ТВ: Није ми криво што је умро, упропастио ми је дете овако је она…

Курир 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин преминуо је. За телевизију Курир у емисији Пулс Србије говорио је отац девојчице Роберт Каримановић коју је Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин мучио и… »
„Плашила сам се да ће ме убити“: Родитељи Малчанског берберина о сину зликовцу

„Плашила сам се да ће ме убити“: Родитељи Малчанског берберина о сину зликовцу

Нова 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији по надимку Малчански берберин који је добио јер га је секусално узбуђивало да шиша своје жртве, преминуо је у затвору током издржавања доживотне робије због злодела које је учинио 12-годишњој… »
Преминуо Нинослав Јовановић, осуђен за отмицу и силовање девојчице

Преминуо Нинослав Јовановић, осуђен за отмицу и силовање девојчице

Н1 Инфо 08.07.2022
Нинослав Јовановић преминуо је ноћас у Општој болници у Пожаревцу. Нинослав Јовановић из села Малча правоснажно је осуђен на доживотну робију у августу прошле године, а казну затвора издржавао је у Казнено-поправном заводу… »
Нишлија о сусрету с Малчанским берберином: Кренуо је према штали да се сакрије

Нишлија о сусрету с Малчанским берберином: Кренуо је према штали да се сакрије

Нова 08.07.2022
Након вести да је вишеструки силоватељ Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, преминуо у затвору, супружници Светлана и Петар Цекић из Ниша осврнули су се на цео случај отмице девојчице, који је потресао српску… »
Преминуо Малчански берберин: Нинослав Јовановић умро у Забели на издржавању доживотне казне

Преминуо Малчански берберин: Нинослав Јовановић умро у Забели на издржавању доживотне казне

Правда 08.07.2022
Преминуо је Нинослав Јовановић који је вишеструки осуђивани силоватељ и педофил. Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, преминуо је у четвртак. Јовановић је био смештен у Казнено-поправном заводу у Пожаревцу где… »
"Пола века је провео у затвору, нисмо га обилазили": Огласили се родитељи Малчанског берберина након вести о његовој смрти…

"Пола века је провео у затвору, нисмо га обилазили": Огласили се родитељи Малчанског берберина након вести о његовој смрти…

Блиц 08.07.2022
Душан Јовановић, отац Нинослава Јовановића, познатог као Малчански берберин, каже да је породици ноћас јављено да је он у затвору преминуо. Подсетимо, Јовановић који је у Забели издржавао казну доживотног затвора због отмице и… »
Прве речи девојчице која је била жртва Малчанског берберина! "Напокон је готово!"

Прве речи девојчице која је била жртва Малчанског берберина! "Напокон је готово!"

Мондо 08.07.2022
Након вести о смрти Малчанског берберина, девојчица М. К. је, уз пристанак родитеља изустила неколико речи! Након вести о смрти Малчанског берберина, девојчица М. К. је, уз пристанак родитеља изустила неколико речи! У Управи за… »
Огласила се жртва малчанског берберина: Једва сам то чекала, срећна сам! Девојчица поручила само једно

Огласила се жртва малчанског берберина: Једва сам то чекала, срећна сам! Девојчица поручила само једно

Курир 08.07.2022
Девојчица коју је Нинослав Јовановић звани Малчански берберин 2019. године отео и сексуално злостављао, због чега је осуђен на доживотни затвор, огласила се након вести да је њен злостављач преминуо у затвору. - Ја сам толико… »
РТС: Умро Нинослав Јовановић, познат као Малчански берберин

РТС: Умро Нинослав Јовановић, познат као Малчански берберин

Нови магазин 08.07.2022
Нинослав Јовановић из Малче крај Ниша, који је осуђен на доживотну робију због силовања 12-годишње девојчице, преминуо је ноћас у Општој болници у Пожаревцу, пренела је Радио телевизија Србије (РТС). По незваничним… »
Откривени детаљи смрти Малчанског берберина у затвору

Откривени детаљи смрти Малчанског берберина у затвору

Нова 08.07.2022
Вишеструко осуђивани силоватељ Нинослав Јовановић, познатији по надимку Малчански берберин, преминуо је у затвору, а сада су откривени и детаљи његове смрти. У Управи за извршење кривичних санкција су саопштили да је осуђеник… »
Прве речи оца монике коју је отео Малчански берберин: "Коначно смо сви заједно кренули напред"

Прве речи оца монике коју је отео Малчански берберин: "Коначно смо сви заједно кренули напред"

Мондо 08.07.2022
Отац девојчице коју је отео Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, огласио се након његове смрти. Отац девојчице коју је отео Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, огласио се након његове смрти… »
"Блиц" сазнаје: Детаљи смрти Малчанског берберина: Био на две операције, жалио се на ове проблеме: Тело сада послато на…

"Блиц" сазнаје: Детаљи смрти Малчанског берберина: Био на две операције, жалио се на ове проблеме: Тело сада послато на…

Блиц 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин који је прошле године осуђен на доживотну робију због силовања и отмице, умро је јуче у затвору у Пожаревцу, а како су из Управе за извршење кривичних санкција саопштили… »
Откривен узрок смрти суровог силоватеља Нинослава Јовановића

Откривен узрок смрти суровог силоватеља Нинослава Јовановића

Луфтика 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, преминуо је јуче (7. јул) у Казнено-поправном заводу у Пожаревцу, а како медији сазнају, њега је издало срце. „Осуђенику Н.Ј. позило је синоћ после 22 сата у соби у којој је… »
Детаљи смрти малчанског берберина: Стигло званично саопштење - откривено шта ће бити са телом!

Детаљи смрти малчанског берберина: Стигло званично саопштење - откривено шта ће бити са телом!

Мондо 08.07.2022
Управа за извршења кривичних санкцијао огласила се након смрти Нинослава Јовановића. Управа за извршења кривичних санкцијао огласила се након смрти Нинослава Јовановића. Овај државни орган у складу са законом одмах је по… »
„Не могу да опишем радост, срећна сам“: Огласила се жртва Малчанског берберина

„Не могу да опишем радост, срећна сам“: Огласила се жртва Малчанског берберина

Нова 08.07.2022
М. К., девојчица коју је Нинослав Јовановић звани Малчански берберин 2019. године отео и сексуално злостављао, када је имала свега 12 година, због чега је осуђен на доживотни затвор, огласила се након вести да је њен… »
Преминуо Малчански берберин

Југмедиа 08.07.2022
Нинослав Јовановић, у јавности познатији као Малчански берберин, преминуо је ноћас у Општој болници у Пожаревцу. Нинослав Јовановић из села Малча правоснажно је осуђен на доживотну робију у августу прошле године, а казну затвора… »
Вишеструки силоватељ преминуо у затвору, Малчански берберин жртве мучио и шишао

Вишеструки силоватељ преминуо у затвору, Малчански берберин жртве мучио и шишао

Луфтика 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин преминуо је, сазнају медији. Како се сазнаје, он је преминуо јуче (7.јул) у Казнено-попоравном заводу у Пожаревцу. Широј јавности Малчански берберин је постао познат након што… »
Познат узрок смрти малчанског берберина: Пола живота провео у затвору, преминуо у Забели

Познат узрок смрти малчанског берберина: Пола живота провео у затвору, преминуо у Забели

Мондо 08.07.2022
Малчански берберин преминуо је јуче у КПЗ Пожаревац, а њега је издало срце. Малчански берберин преминуо је јуче у КПЗ Пожаревац, а њега је издало срце. Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин преминуо је у четвртак… »
Историја ужаса: Монструм Малчански берберин је жртве мучио, силовао и шишао

Историја ужаса: Монструм Малчански берберин је жртве мучио, силовао и шишао

Нова 08.07.2022
Вишеструко осуђивани силоватељ Нинослав Јовановић, познатији по надимку Малчански берберин, који је "зарадио" јер га је сексуално узбуђивало да шиша своје жртве, преминуо је у Казнено поправном заводу у Пожаревцу, највероватније… »
Жао ми је што није имао времена да размисли о делима и можда се покаје: Јурић о смрти Малчанског берберина

Жао ми је што није имао времена да размисли о делима и можда се покаје: Јурић о смрти Малчанског берберина

Телеграф 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, преминуо јуче у КПЗ у Пожаревцу, када га је издало срце. Игор Јурић, отац монструозно убијене Тијане и оснивач Центра за несталу и злостављану децу рекао је за Телеграф.рс да… »
Умро Малчански берберин, силоватељ осуђен на доживотну робију

Умро Малчански берберин, силоватељ осуђен на доживотну робију

Нова 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин преминуо је јуче у Казнено-попоравном заводу у Пожаревцу, јавља Телеграф.рс. Како Телеграф.рс наводи, Јовановића је „издало срце“. Подсетимо, Нинослав Јовановић правоснажно је… »
"Ово не ублажава нашу бол": Огласила се мајка жртве Малчанског берберина након вести да је умро у затвору

"Ово не ублажава нашу бол": Огласила се мајка жртве Малчанског берберина након вести да је умро у затвору

Блиц 08.07.2022
Нинослав Јовановић преминуо је ноћас у 1.30 у градској болници у Пожаревцу у Казнено-поправном заводу у Пожаревцу. Породица девојчице коју је отео и мучио Малчански берберин од новинара је чула је да он преминуо. Затечена мајка… »

Нишке вести 08.07.2022
Према незваничним информацијама, Јовановић је умро услед проблема са срцем. Подсетимо, Нинослав Јовановић правоснажно је осуђен на доживотну робију 5. августа прошле године због отмице и продуженог кривичног дела силовања, чија… »

Спутник 08.07.2022
Нинодлав Јовановиц́, познатији као Малчански берберин преминуо је јуче у Казнено.поправном заводу у Пожаревцу, а како преносе београдски медији, узрок смрти је срце. Нинослав Јовановиц́ ухапшен је 5. јануара 2020. године. Он је… »
Шишао је своје жртве, уливао страх у кости, а овако је сам себе матирао и добио доживотну: Ко је био Малчански берберин?

Шишао је своје жртве, уливао страх у кости, а овако је сам себе матирао и добио доживотну: Ко је био Малчански берберин?

Курир 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин преминуо је ноћас у Казнено-попоравном заводу у Пожаревцу. Малчански берберин је прва особа која је осуђена у Србији на доживотну казну затвора и која је остатак свог живота… »
Умро Малчански берберин! Нинослав Јовановић преминуо у затвору у Пожаревцу

Умро Малчански берберин! Нинослав Јовановић преминуо у затвору у Пожаревцу

Блиц 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин преминуо је, сазнају медији. Како се сазнаје, он је преминуо јуче у Казнено-попоравном заводу у Пожаревцу. Подсетимо, Нинослав Јовановић правоснажно је осуђен на доживотну… »
Преминуо Малчански берберин: Нинослав Јовановић умро у Казнено-поправном заводу у Пожаревцу

Преминуо Малчански берберин: Нинослав Јовановић умро у Казнено-поправном заводу у Пожаревцу

Курир 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин преминуо је. Како се сазнаје, он је преминуо јуче у Казнено-поправном заводу у Пожаревцу. Прва особа која је осуђена на доживотну робију у Србији је Нинослав Јовановић… »
Крив сам, али тражим једну ствар: Овако је преминули Малчански берберин први пут проговорио о свом монструозном злочину

Крив сам, али тражим једну ствар: Овако је преминули Малчански берберин први пут проговорио о свом монструозном злочину

Курир 08.07.2022
Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин преминуо је, а починио је злочин који је шокирао Србију тада! Он је био осуђен на доживотну робију због отмице и силовања дванаестогодишње девојчице из Сувог Дола. Јовановић… »

Вести дана »