Повезане вести

Недовић се опростио од навијача Панатинаикоса: Мука ми је од прича да сам уцењивао клуб који волим

Недовић се опростио од навијача Панатинаикоса: Мука ми је од прича да сам уцењивао клуб који волим

Данас 08.07.2022
Имао је две коректне сезоне у Панатинаикосу; иако је могао да остане и трећу, Немања Недовић одлучио је да се врати у Црвену звезду. Његов потез приморао је челне људе Зелених да се огласе и изнесу своју верзију у којој је… »
Недовић се опростио од Панатинаикоса: ‘Кад чујем уцена, осетим мучнину у стомаку – једном зелени, увек зелени’

Недовић се опростио од Панатинаикоса: ‘Кад чујем уцена, осетим мучнину у стомаку – једном зелени, увек зелени’

Хот спорт 08.07.2022
Немања Недовић, српски кошаркаш, опростио се од Панатинаикоса. Иако је опцију да остане још годину дана у Атини, српски кошаркаш је одлучио да напусти Грчку и после једне деценије врати се у Црвену звезде са којом је потписао… »
Кад чујем шта причају, осетим мучнину у стомаку! Недовић се обратио навијачима на Инстаграму: За све је било времена...

Кад чујем шта причају, осетим мучнину у стомаку! Недовић се обратио навијачима на Инстаграму: За све је било времена...

Мондо 08.07.2022
Српски репрезентативац Немања Недовић обратио се навијачима Панатинаикоса после преласка у Црвену звезду. Српски репрезентативац Немања Недовић обратио се навијачима Панатинаикоса после преласка у Црвену звезду. Српски кошаркаш… »
Недовић се огласио након доласка у Звезду: Када чујем реч уцена осетим мучнину

Недовић се огласио након доласка у Звезду: Када чујем реч уцена осетим мучнину

Нова 08.07.2022
Памтиће по лепом период у Атини упркос не тако дивном растанку Српски кошаркаш Немања Недовић обратио се навијачима Панатинаикоса први пут по одласку из Атине и повратку у Црвену звезду. Недовић је на Инстаграм окачио поруку за… »
Недовић послао опроштајну поруку "зеленима" - Разочаран је!

Недовић послао опроштајну поруку "зеленима" - Разочаран је!

Спортске.нет 08.07.2022
Српски кошаркаш Немања Недовић завршио је своју мисију у грчком Панатинаикосу и после пуне деценије вратио се у Црвену звезду. Писали смо јуче да је кошаркаш исказао велику жељу да се врати у Београд и повукао к онкретне… »
Недовић: Када чујем реч „уцена“ у истој реченици са тимом у који сам се заљубио, осетим мучнину у стомаку

Недовић: Када чујем реч „уцена“ у истој реченици са тимом у који сам се заљубио, осетим мучнину у стомаку

Спортски журнал 08.07.2022
Драги навијачи Панатинаикоса, требало ми је мало времена да се све смири и само желим да вам се захвалим из свег срца за сву љубав и подршку коју смо моја породица и ја добили током две године проведене у овом тиму. Српски… »
Недовић: Нећу да бацам сенку на прелепе две године у Атини

Недовић: Нећу да бацам сенку на прелепе две године у Атини

Спорт клуб 08.07.2022
Српски кошаркаш Немања Недовић обратио се навијачима Панатинаикоса на инстаграму. Он је истакао да је захвалан свима на прелепе две године које је провео у Атини, али и да су га поједине ствари изненадиле и разочарале. „Драги… »

Вести дана »