Povezane vesti
Nedović se oprostio od navijača Panatinaikosa: Muka mi je od priča da sam ucenjivao klub koji volim
Danas 08.07.2022
Imao je dve korektne sezone u Panatinaikosu; iako je mogao da ostane i treću, Nemanja Nedović odlučio je da se vrati u Crvenu zvezdu. Njegov potez primorao je čelne ljude Zelenih da se oglase i iznesu svoju verziju u kojoj je, prema mišljenju srpskog… »
Nedović se oprostio od Panatinaikosa: ‘Kad čujem ucena, osetim mučninu u stomaku – jednom zeleni, uvek zeleni’
Hot sport 08.07.2022
Nemanja Nedović, srpski košarkaš, oprostio se od Panatinaikosa. Iako je opciju da ostane još godinu dana u Atini, srpski košarkaš je odlučio da napusti Grčku i posle jedne decenije vrati se u Crvenu zvezde sa kojom je potpisao ugovor na tri godine. Od… »
Kad čujem šta pričaju, osetim mučninu u stomaku! Nedović se obratio navijačima na Instagramu: Za sve je bilo vremena...
Mondo 08.07.2022
Srpski reprezentativac Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa posle prelaska u Crvenu zvezdu. Srpski reprezentativac Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa posle prelaska u Crvenu zvezdu. Srpski košarkaš Nemanja Nedović prešao… »
Nedović se oglasio nakon dolaska u Zvezdu: Kada čujem reč ucena osetim mučninu
Nova 08.07.2022
Pamtiće po lepom period u Atini uprkos ne tako divnom rastanku Srpski košarkaš Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa prvi put po odlasku iz Atine i povratku u Crvenu zvezdu. Nedović je na Instagram okačio poruku za navijače, jer se sa… »
Nedović poslao oproštajnu poruku "zelenima" - Razočaran je!
Sportske.net 08.07.2022
Srpski košarkaš Nemanja Nedović završio je svoju misiju u grčkom Panatinaikosu i posle pune decenije vratio se u Crvenu zvezdu. Pisali smo juče da je košarkaš iskazao veliku želju da se vrati u Beograd i povukao k onkretne potezekako bi napustio "zelene"… »
Nedović: Kada čujem reč „ucena“ u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osetim mučninu u stomaku
Sportski žurnal 08.07.2022
Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dve godine provedene u ovom timu. Srpski košarkaš Nemanja Nedović… »
Nedović: Neću da bacam senku na prelepe dve godine u Atini
Sport klub 08.07.2022
Srpski košarkaš Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa na instagramu. On je istakao da je zahvalan svima na prelepe dve godine koje je proveo u Atini, ali i da su ga pojedine stvari iznenadile i razočarale. „Dragi navijači Panatinaikosa… »
Vesti dana »
Prve pahulje usred septembra: Temperature će iz dana u dan naglo opadati; Na ova dva mesta u Srbiji će danas pasti sneg
Dnevnik pre 20 minutajoš 13 povezanih
Lako je oterati Krecua, ali šta ćemo dalje sa muškom odbojkom?
Sport klub pre 30 minutajoš 14 povezanih
Makron pozvao Vašington da pruži bržu pomoć Ukrajini tokom sastanka sa Trampom
Beta pre 45 minutajoš 3 povezane