Povezane vesti
Nedović se oprostio od navijača Panatinaikosa: Muka mi je od priča da sam ucenjivao klub koji volim
Danas 08.07.2022
Imao je dve korektne sezone u Panatinaikosu; iako je mogao da ostane i treću, Nemanja Nedović odlučio je da se vrati u Crvenu zvezdu. Njegov potez primorao je čelne ljude Zelenih da se oglase i iznesu svoju verziju u kojoj je, prema mišljenju srpskog… »
Nedović se oprostio od Panatinaikosa: ‘Kad čujem ucena, osetim mučninu u stomaku – jednom zeleni, uvek zeleni’
Hot sport 08.07.2022
Nemanja Nedović, srpski košarkaš, oprostio se od Panatinaikosa. Iako je opciju da ostane još godinu dana u Atini, srpski košarkaš je odlučio da napusti Grčku i posle jedne decenije vrati se u Crvenu zvezde sa kojom je potpisao ugovor na tri… »
Nedović: Kada čujem reč „ucena“ u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osetim mučninu u stomaku
Sportski žurnal 08.07.2022
Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dve godine provedene u ovom timu. Srpski košarkaš Nemanja Nedović… »
Nedović poslao oproštajnu poruku "zelenima" - Razočaran je!
Sportske.net 08.07.2022
Srpski košarkaš Nemanja Nedović završio je svoju misiju u grčkom Panatinaikosu i posle pune decenije vratio se u Crvenu zvezdu. Pisali smo juče da je košarkaš iskazao veliku želju da se vrati u Beograd i povukao k onkretne potezekako bi napustio… »
Nedović se oglasio nakon dolaska u Zvezdu: Kada čujem reč ucena osetim mučninu
Nova 08.07.2022
Pamtiće po lepom period u Atini uprkos ne tako divnom rastanku Srpski košarkaš Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa prvi put po odlasku iz Atine i povratku u Crvenu zvezdu. Nedović je na Instagram okačio poruku za navijače, jer se… »
Kad čujem šta pričaju, osetim mučninu u stomaku! Nedović se obratio navijačima na Instagramu: Za sve je bilo vremena...
Mondo 08.07.2022
Srpski reprezentativac Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa posle prelaska u Crvenu zvezdu. Srpski reprezentativac Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa posle prelaska u Crvenu zvezdu. Srpski košarkaš Nemanja Nedović… »
Nedović: Neću da bacam senku na prelepe dve godine u Atini
Sport klub 08.07.2022
Srpski košarkaš Nemanja Nedović obratio se navijačima Panatinaikosa na instagramu. On je istakao da je zahvalan svima na prelepe dve godine koje je proveo u Atini, ali i da su ga pojedine stvari iznenadile i razočarale. „Dragi navijači… »
Vesti dana »

Završen protest „Rame uz rame – studenti i radnici“: Poljoprivrednici poručili da traktori dolaze u centar Beograda 15. marta (FOTO; VIDEO)
Danas pre 26 minutajoš 1 povezana

Saša Matić otvorio koncert u Areni: Svi u transu kad je izašao na binu i obratio se publici: "Večeras smo ovde da pokažemo ljubav" (Video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana