Повезане вести
Американац "плаче" за Србином: Одлазак Немање Бјелице посебно заболео једног "ратника"
Вечерње новости 08.07.2022
КОШАРКАШ шампиона НБА лиге Голден Стејта Дрејмонд Грин изјавио је да је одлазак Немање Бјелице из Вориорса велики губитак за франшизу из Сан Франциска. ФОТО: Тањуг Бјелица ће каријеру наставити у турском Фенербахчеу за који је… »
Дрејмонд Грин: Заболео ме је одлазак Бјелице, били смо баш блиски
Данас 08.07.2022
Освојио је титулу са Голден Стејтом али је потом решио да заврши са седмогодишњом НБА каријером и врати се у Европу. Упркос томе што у Вориорсима није има неку важну улогу, Немања Бјелица изградио је добар однос са саиграчима… »
Грин: ‘Одлазак Бјелице је сра*е за нас, надам се да ћу отићи да гледам Евролигу! Волимо те брате!’
Хот спорт 08.07.2022
Дрејмонд и Немања су велики пријатељи! У редовима Голден Стејт Вориорса још увек влада еуфорија због нове освојене титуле НБА лиге. Ипак, челници клуба имају много посла, како би на време склопили тим за предстојеће изазове… »
Повредио ме Бјелица, баш је без везе што је отишао! Србина су сви заволели у Голден Стејту: То што је Бели доносио...
Мондо 08.07.2022
Један од најбољих играча шампионског тима Дрејмонд Грин жали што је Немања Бјелица отишао у Фенербахче. Један од најбољих играча шампионског тима Дрејмонд Грин жали што је Немања Бјелица отишао у Фенербахче. Српски кошаркаш… »
Звезда Голден Стејта: Погодио ме одлазак Бјелице, велики губитак за тим
Нова 08.07.2022
Саиграчи обожавали Бјелицу у Голден Стејту. Кошаркаш шампиона НБА лиге Голден Стејта, Дрејмонд Грин, изјавио је да је одлазак Немање Бјелице из Вориорса велики губитак за франшизу из Сан Франциска. Бјелица ће пема бројним… »
Грин: Одлазак Белог је сра*е за нас! Брате, волимо те!
Спорт клуб 08.07.2022
Након што су постали шампиони Голден Стејт Вориорси опростили су се од неколико играча који су сада слободни. Гери Пејтон, Хуан Тоскано-Андерсон, Ото Портер Јуниор, Демион Ли и Немања Бјелица су међу њима, а српски… »
Вести дана »
Литванија прогласила ванредно стање због балона за шверц из Белорусије
Нови магазин пре 29 минутајош 15 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
ЦЛС: Београдске електране највећи дужник на листих јавних комуналних предузећа
Недељник пре 2 сатајош 11 повезаних