Povezane vesti
U subotu provera tačnosti liste želja za upis u srednju školu
Radio 021 08.07.2022
Učenici i roditelji sutra mogu proveriti tačnost liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u školama, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Ukoliko učenici imaju prigovor na izražene liste želja, prigovor podnose u osnovnoj… »
Ministarstvo prosvete: Provera liste želja za učenike i preko e-portala "Moja srednja škola"
Euronews 08.07.2022
Učenici i roditelji, mogu izvršiti proveru tačnosti liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u samim školama, u subotu, 9. jula 2022.godine Ukoliko eventualno imaju prigovor na izražene liste želja prigovor podnose u osnovnoj… »
U subotu provera i podnošenje prigovora na listu želja za upis u srednju školu
RTS 08.07.2022
Ministarstvo prosvete saopštilo je da učenici i roditelji, mogu izvršiti proveru tačnosti liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u samim školama, u subotu, 9. jula. U slučaju da imaju prigovor na izražene liste želja… »
Roditelji i učenici mogu elektronski da provere tačnost liste želja
Nova 08.07.2022
Učenici i roditelji, mogu izvršiti proveru tačnosti liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u samim školama, u subotu, 9. jula 2022. godine. Ukoliko eventualno imaju prigovor na izražene liste želja prigovor podnose u… »
Sutra prigovori učenika na listu želja u školama: Evo kad će biti objavljena preostala slobodna mesta
Telegraf 08.07.2022
U ponedeljak, 11. jula biće objavljena konačna lista želja. Učenici i roditelji, u subotu, 9. jula mogu izvršiti proveru tačnosti liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u samim školama, saopštilo je Ministarstvo prosvete… »
Sutra provera lista želja za upis u srednje škole
Danas 08.07.2022
U osnovnim školama i na portalu Moja srednja škola sutra će biti objavljene liste želja kako bi učenici proverili da su svi podaci tačni. Eventualni prigovori moći će da podnesu sutra, od 8 do 15 sati, ali isključivo u matičnim osmoletkama, kada se unose… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 44 povezane